Hebi isimli üyenin son içerikleri

1. H

Afterburnerde işlemci hızı bir anda yükseliyor

fotoğrafta gördüğünüz üzere diğer değerler 1 in altındayken zaman zaman işlemci hızı bir anda bu seviyelere çıkıyor bu normal midir veya çıkmasının sebebi nedir eğer bir sorun varsa bunu nasıl çözebilirim
  2. H

Yeni sistemde pc anlık droplar yapıyor YARDIM

hocam bu dediklerini yaptım testler falan da gayet kabul edilebilir durumda ama elden ring outlast trials gibi oyunlarda böyle fps droplar yaşıyorum bir tek voltajlara bakmadım
  3. H

işletim sistemi olarakta win 10 kullanıyorum
  4. H

hocam sorun şu an tam olarak masaüstünde imleci oynatırken imlecin bir anda diğer tarafa geçmesi yani geçişin olmaması ışınlanıyor gibi diyebilirim bu tamam aşırı sorun olarak görmeyebilirim ama oyunlarda fps drop yaşıyorum anlık düşüşler stabilite yok denediğim oyunlar Elden ring The Outlast...
  5. H

sorun hala devam ediyor @TechGuy hocam bi bakabilir misiniz
  6. H

bende g703 var sanırım sizin mouse g prox super light 2 ghubtan yaptınız sanırım ama bilgisayar ayarlarından yapılıyorsa onu bilmiyorum tarif edebilirseniz sevinirim
  7. H

ddu da yaptım yine sorun var
  8. H

Ramin hynix a mı yoksa m mi olduğunu nasıl anlarım

1760173266 1760173630 1760173656 H-die ilk defa görüyorum nasıl biliyor musunuz
  9. H

maalesef sorun hala devam ediyor ddu kaldı sadece
  10. H

bunu da yaptım son olarak ddu ile temiz kurulum kaldı sanırım
  11. H

xmp açmasına açayım ama anakart 5600 destekliyor ram olarak ben de onu biostan 5600 e çektim ama yine de xmp açmaya gerek var mı
  12. H

yazdıklarından 3 5 ve 6 yı yapmadım onları yapacağım sorun hala devam ederse de iade edeceğim tek çare o görünüyor
  13. H

sıcaklık değerleri çok normallerde exp in ne olduğunu bilmiyorum hocam yani çoğu şeyi test ettim ama sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadım
  14. H

ben yeni kasa aldım özellikleri buraya yazıyorum AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci MSI Pro B650M-P AMD B650 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart Gigabyte GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G GV-N5070WF3OC-12GD GDDR7 192Bit Gaming Patriot Viper Venom...
  15. H

Ramin hynix a mı yoksa m mi olduğunu nasıl anlarım

evet baktım ama yine de bulamadım
Geri