Hocam peki benimde ufak bir sorum var. Diz ameliyatı geçirdim. Devamsızlığım 12 gün özürlü 8 gün özürsüzdü yani 20 gün. Bana 42 günlük heyet raporu verdiler. Şimdi 20+42 62 yapıyor kalıyor muyum yani?
Dostlar selamlar. 5 Mart günü ameliyat oldum. 42 günlük heyet raporu verdiler. Okula raporu verdim. Fakat özürsüz olarak yazdılar 13 Mart'a kadar. Velim okula gidip "bizim raporumuz var neden yok yazılıyoruz?" dediği zaman ona "durum bildirir raporu almanız lazım." dendi ve devamsızlıkları ancak...
Başlıkta olduğu gibi. Telefonu sıfırlamaya çalışırken ses kısma ve güç tuşuna basılı tuttum. Daha sonra sağ aşağıda recovery yazmadan recovery ekranına geldim ve aniden telefon kapandı şu an hiçbir şekilde açılmıyor. Fakat bir de şöyle bir şey var ses açma, kısma ve güç düğmesine aynı anda...
Sorun başlıktaki gibi. 2 gündür RGB yanmıyor. Ekran kartı driveri güncel. RGB kontorlünü "Gigabyte Control Center" uygulamasından yapıyorum. Onun da sürücüleri güncel. Bir türlü düzeltemedim.
utorrentten oyun indiriyordum 11mbsn ile iniyordu ethernet kablosu ile. sonra canım sıkıldı öylesine wifi açıp kapadım bi anda 2.6 ya düştü yükselmiyor ne yapmam lazım