Heda1905 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Gow Ragnarök mu Spiderman 2 mi?

Arkadaşlar selam. Daha önce God of war ve Marvel Spiderman Remastered oynadım. Malum steamde indirim var. Bu indirim dönemimde devam oyunları olan God of war Ragnarök ve Marvel Spiderman 2 oyunlarından birini almak istiyorum. Aranızda bu oyunları deneyimleyen arkadaşlardan tavsiye istiyorum...
  2. H

Bilgisayar sürekli donuyor?

tamamdır hocam uygulayacağım mutlaka teşekkür ediyorum vaktiniz için
  3. H

Anlıyorum hocam. O zaman önce w10 da format atıp bakayım sorun devam ederse aynı şekilde w11 de denerim. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim
  4. H

hocam w11 içime sinmedi de kullanım olarak, w10 üzerinden bir çözüm yok mudur? 1749984771 buyur hocam bu şekilde sıcaklıklar
  5. H

22 ay önce
  6. H

deneyip atıyorum ss hocam 1749983948 windows 10 pro hocam
  7. H

hocam sonuclar bunlar valla ben anlamıyorum maalesef :D
  8. H

Yapayım hocam ama ben pek anlamam sonuçlardan. buraya atsam siz yorumlasanız?
  9. H

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-le500-marrs-led-240mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015 hocam bu var. 2024 şubattan beri kullanıyorum. O zamandan beri termal macun değişimi yapılmadı. Genel olarak sık sık kontrol ediyorum sıcaklığı hocam. Sıcaklıkla ilgili sorun yok şuanlık.
  10. H

değerler normal hocam. B550 Gaming x V2, R5 5600 , 4060ti, 32 gb ram ,1 tb ssd
  11. H

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var ve sık sık donuyor. Ekran donuyor ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Mecbur kasayı, başlatma tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  12. H

Kulaklık önerisi????

Kulak içi gaming kulaklık önerisi alabilir miyim arkadaşlar? Bütçe 1-1.5k max. teşekkürler şimdiden
  13. H

Gaming kulaklık önerisi?

Arkadaşlar kulak içi gaming kulaklık arıyorum. Fiyat olarak makul seviyede olursa sevinirim. Max. 1.5k lık falan. Teşekkürler şimdiden.
  14. H

❌İndirim Bitti! PAZARAMA İLK SİPARİŞE ÖZEL ALT LİMİTSİZ 150₺ KUPON

eywallah hocam teşekkür ederim denicem
Geri