Hedda Gabler isimli üyenin son içerikleri

1. Hedda Gabler

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

Anladım kanka, inşallah donanımsal değildir de güncellemelerle düzeltirler.
  2. Hedda Gabler

Dell G2524H Adaptive Sync Açma

Arkadaşlar Dell G2524H monitörde Adaptive Sync'i nasıl etkinleştirebilirim? Monitör ayarlarında yok.
  3. Hedda Gabler

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

Kanka iade ettin mi, bende de birebir aynı sorun var ekran kartı benimde Intel Arc B 580. Bence büyük ihtimalle yazılımsaldır, çünkü tesadüf olamaz bu sorun, iade etsem mi bilemedim.
  4. Hedda Gabler

20 k ya öneri kasa yardim

Şimdi baktım da ben de tam anlaşılır yazamamışım ilk mesajı.
  5. Hedda Gabler

Ben bu sistemden bahsetmek istemiştim, yanlış anlaşılma olmuş (https://www.itopya.com/technopat-ar...5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756#kategori_16).
  6. Hedda Gabler

İleriye dönük yükseltmeler yapabileceğim bi' sistem olmasını istiyorum kral, bu DDR 4 bi' sistem galiba.
  7. Hedda Gabler

tamamdır hocam, teşekkür ederim.
  8. Hedda Gabler

Bir de rica etsem sen bu parçalardan anlıyorsan özelleştirdiğim parçalar birbiriyle uyumlu mu bir inceler misin (özellikle SSD)?
  9. Hedda Gabler

Kanka ben yıl bitmeden bi' sistem almak istiyorum da, sence linkteki Arc&Intel kombinasyonlu gibi daha iyi sistemler gelir mi yoksa sistemler yılbaşından sonra zamlanmadan bu linkteki bilgisayarı mı alayım sence...
  10. Hedda Gabler

Technopat-ARC Sistem Alınır mı?

Yılbaşından önce almayı planlıyorum.
  11. Hedda Gabler

Technopat-ARC Sistem Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, linkteki sistem fotoğraftaki parçalarla ve fiyata satın almak mantıklı mı? (https://www.itopya.com/technopat-arc-intel-core-i5-14400f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756) Ben bu sistemi biraz özelleştirdim de parçalar birbiriyle uyumlu mu...
Geri