Curve Optimizer veya PBO ayarlarıyla undervolt yapılabilir tabi sorun yaratmaz. ihtiyacın varsa yapabilirsin ama ben olsam yapmazdım çünkü ihtiyacım yok.
sistem güzel, keşke bütçe daha fazla olsaydı. 0 alacaksam sanırım max15 bütçeye 7700XT (link) alırdım ben. ikinci el belki 7800xt bulunabilir araştırmak lazım pazarı
Ben diksiyon ve hitabet dersi aldım, bu çok yardımcı oldu. Arada aynaya karşı gözlerine bakarak günlük konuşmalar yap. Bu sayede dudak ve çene hareketlerini, nefesini kontrol edebilirsin. Bunu yaparken kelimeleri net ve belirgin şekilde söylediğini fark edeceksin. Ayrıca ben yalnızken herhangi...
ben kullanıyorum tek sorun uğraştırıyor, kullanıcı adı şifre veriyor giriyorsun falan xboxa mail geliyor satıcıya dönüyom maile gelen kod ne vs. vs. biraz uğraştıktan sonra kullanabiliyorsun. ama tek kullanıcı sen değilsin. benim kullandığımda sanırım benle beraber 1-2 kişi daha vardı çünkü...
evet var iki hesabımda da, birinde sorun yok alabiliyorum ikinci hesabımda direkt bu uyarıyı veriyor. bayadır bakıyorum ama çözüm bulamadım en son konu açtım