hedef gösteriliyorum isimli üyenin son içerikleri

1. hedef gösteriliyorum

Ryzen 7 7800x3D OC yapmalimiyim? Veya OC yapmalimiyim?

Curve Optimizer veya PBO ayarlarıyla undervolt yapılabilir tabi sorun yaratmaz. ihtiyacın varsa yapabilirsin ama ben olsam yapmazdım çünkü ihtiyacım yok.
  2. hedef gösteriliyorum

Ryzen 7 7800x3D OC yapmalimiyim? Veya OC yapmalimiyim?

"bence" yapmana gerek yok 10 numara işlemci zaten, 3D V-Cache yapısına zarar verme hiç.
  3. hedef gösteriliyorum

Yeni Sistem Topladım Destek

işlemci uyumlu değil
  4. hedef gösteriliyorum

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

fırsatçılar 2 dkda güncelledi fiyatı
  5. hedef gösteriliyorum

Yardım Ekran kartı önerisi ?

sistem güzel, keşke bütçe daha fazla olsaydı. 0 alacaksam sanırım max15 bütçeye 7700XT (link) alırdım ben. ikinci el belki 7800xt bulunabilir araştırmak lazım pazarı
  6. hedef gösteriliyorum

Diksiyon Akıcı konuşma

Ben diksiyon ve hitabet dersi aldım, bu çok yardımcı oldu. Arada aynaya karşı gözlerine bakarak günlük konuşmalar yap. Bu sayede dudak ve çene hareketlerini, nefesini kontrol edebilirsin. Bunu yaparken kelimeleri net ve belirgin şekilde söylediğini fark edeceksin. Ayrıca ben yalnızken herhangi...
  7. hedef gösteriliyorum

Çözüldü✓ 9070 aldım 7500 f ile dar boğaz yapar mı ?

2k ve 4k da darboğaz yaşamazsın, yükü ekran kartına bindir yeter.
  8. hedef gösteriliyorum

Oyunalisveris.com 'dan Game Pass almak güvenilir midir?

ben kullanıyorum tek sorun uğraştırıyor, kullanıcı adı şifre veriyor giriyorsun falan xboxa mail geliyor satıcıya dönüyom maile gelen kod ne vs. vs. biraz uğraştıktan sonra kullanabiliyorsun. ama tek kullanıcı sen değilsin. benim kullandığımda sanırım benle beraber 1-2 kişi daha vardı çünkü...
  9. hedef gösteriliyorum

YENİ SİSTEME İŞLEMCİ

bende 7800xt ve R5 7600 var memnunum.
  10. hedef gösteriliyorum

Wraith Sense PRO (type C)

başlıktaki Wraith Sense Kulaklıklığı kullanan var mı hiç? önerir misiniz? veya kulak için başka bir öneriniz var mıdır ?
  11. hedef gösteriliyorum

GTA 5 online FREE alınmıyor

resmi yüklememiş uyarı bu
  12. hedef gösteriliyorum

GTA 5 online FREE alınmıyor

evet var iki hesabımda da, birinde sorun yok alabiliyorum ikinci hesabımda direkt bu uyarıyı veriyor. bayadır bakıyorum ama çözüm bulamadım en son konu açtım
Geri