anakarta güncel BIOS geldiğini gördüm yükleyeyim dedim Update bittikten sonra Windows'a ulaşamıyorum ve 10 saniyede bir restart atıyor. Eski sürüme update'lemeye çalışıyorum ama BIOS'ta bile kalamıyorum orada bile restart yiyor Yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar yaz tatilinden çok fazla pc oynadım sanırsam oyüzden gözlerim yoruldu 2 haftadır bi ağrı var sabah uyanınca ağrı yok fakat akşamları artıyo başımada vuruyor hafif kızarıklık var göz doktoruna göründüm bi sıkıntı yok dedi damla vermesini bekledim ama vermedi bilgisayar oynamıyorum bu...
Anlatmak istediğim solda hafif kahverengileşme var az gözüküyor hafif baş parmağıma vuruyor sol bilek olmasından biraz korkutuyor oyüzden
1691367909
Karpal Tünel Sendromu olabilirmi? Hafif boynumdada ağrı hissediyorum
Arkadaşlar merhaba günde ortalama 12 saat pc başındayım ve uyuyakaldığım zamanlar oluyor sandalyem klavyeye göre bi hayli aşşağıda gördüğünüz gibi ordaki damarım biraz morardı aklıma geldikçe ağrı yapıyor bunun pc kullanma ile ilgisi varmıdır bu durumu önceden yaşayan varmı? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi çok takıyorum 1 ay önce falan vantilatör+ceyranda kalmadan sol göğüs ağrısı çektim ve acayip stres yaptım. 4-5 gün sonra geçti sonra tekrardan vantilatör açmaya karar verdim tekrardan sol göğüs ve sol kolum ağrımaya başladı bu...
merhabalar yaşım 15 fazla kilolarım var. yaklaşık 1 ay önce falan sıcaklıklar tam gelmeden dibime 4-5 gün vantilatör açmıştım tam sol tarafıma üflüyodu yaklaşık 1-2 adım ötede duruyodu. 2 gün sonra sol kolumla sol göğüsüm ağrımaya başlamıştı kalbimde bi sorunmu var diye korkmuştum şimdi...