heisenberg3 isimli üyenin son içerikleri

1. heisenberg3

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

kampanya falan mı bitti gözükmüyor yarı fiyatına
  2. heisenberg3

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

moneyli değilsek geçmiyor mu 4 tane master potato koydum hala 400 civari gösteriyor fiyatta
  3. heisenberg3

40K 65inç üzmeyecek TV önerisi

evet hocam garip bir şekilde zamlandı bazı tvler
  4. heisenberg3

hocam öyle yapmayı düşünüyorum buradan da öneri alırsam direkt bilerek bakarım diye düşündüm
  5. heisenberg3

5.5-6K arası monitör tavsiyesi

hocam markayı tanımıyorum sağlam mıdır ?
  6. heisenberg3

dostlar yok mu farklı önerisi olan ?
  7. heisenberg3

5.5-6K arası monitör tavsiyesi

hocam ben de 27 inç düşünüyorum. genelde fps veya fifa falan oynuyorum. bütçe 7k civarı falan var mıdır önereceğiniz bir monitör
  8. heisenberg3

o da kafamda kasım ortasında falan gelirse beklemeyi düşünüyorum.
  9. heisenberg3

144hz oldukça cazip geldi aslında ama biraz daha fikir edinmekte fayda var teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.
  10. heisenberg3

Hocam netlik ve renk anlamında memnun musunuz ? Bir de tclyi samsung vb. gibi markalara nazaran daha az duyuyoruz o yüzden temkinli yaklaşıyorum. Siz şuana kadar bir problem yaşadınız mı
  11. heisenberg3

hocam stabil derken bozulma arıza anlamında mı ?
  12. heisenberg3

Genelde TV, futbol, f1 gibi sporlar ve arada günlük kullanım için izleniyor. 65 inç bir TV arıyorum tercihen LG, Samsung, Philips. Çok iyi bilmiyorum ama TCL de olabilir. Maks 45k'ya çıkarım diye düşünüyorum. Benim için netlik ve renk kalitesi önemli. Bu fiyatlara yüksek hz bulunabiliyorsa çok...
  13. heisenberg3

7Kya Monitör Önerisi (hiç anlamıyorum)

hocam bilmiyorum hiç böyle orta üst düzey monitör deneyimlemedim. kendi monitörüm 144hz bile değil o yüzden ufak farklar olsa bile 27inç olsa daha iyi olur diye düşünüyorum 1760269669 ama dediğiniz gibi ciddi farklar oluşuyorsa ve göz sağlığını etkileyecekse düşünürüm tabii ki
  14. heisenberg3

peki attıklarım arasından iyi olan alınabilecek olan var mıdır ? 1760269180 hocam mesela attığınızla benim attığım phillips temel özellikler olarak aynı duruyor 27inç 180hz 1ms ips anlamadığımdan soruyorum fiyat farkını oluşturan nedir ?
  15. heisenberg3

hocam mesele Abdullah Hacıgüle güvenmek değil ben rampagea mesefeliyim tercih etmiyorum şuanda
Geri