heisenberggg isimli üyenin son içerikleri

1. H

Mouse hareket edince ekran yeniden ciziliyor

Merhaba boyle bir problemim mevcut https://drive.google.com/file/d/1EVGUEbQH90UnGToYr21sP-qfcsAd-yvJ/view Ekran kartı problemi mi? Yoksa chromium ile alakali mi?
  2. H

RGB Led ampul onerisi

Herkese selam 15-17 mt kare bir oda icin guzel kontrollu RGB bir ampul ariyorum. Onemli şey Rainbow modu yani surekli degisen ve isigi renkleri kaliteli vermesi. Oneriler icin teşekkürler.
  3. H

Kuba ATV mi Mondial mi?

Selam, deniz kenarina yakin bir kasabada yasamaktayiz. Babam ve ben kendimize bir ATV almayi dusunuyoruz ve aklimizda 2 secenek var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-kuba-kuba-vip-track-250-pro-satis-servis-parca-galeri-gulhan-1017706533/detay...
  4. H

🔥BU GECE BENZİNE ZAM GELİYOR!

Yürüyerek götürsünler kardeşim beni ilgilendirmez. Eskiden kargo mu vardı? İnternet mi vardı? Dolar 100 TL olsun benzin 200TL olsun beni ilgilendirmez ben ülkemi teröristlere mi vericem?
  5. H

🔥BU GECE BENZİNE ZAM GELİYOR!

Eskiden Arabamı vardı kardeşim? Binmeyin o zaman?
  6. H

Nasıl bir koleksiyon istiyosunuz/Nasıl bir koleksiyonunuz var? -Valorant

Oyundaki neredeyse tüm vandallar ve gelistirilebilir bıçakların oldugu 12k'lik hesabım Perma yedi. Ben hevesimi aldim. Ama siz siz olun su oyuna para yatirmayin değmez gerçekten
  7. H

İzoly rtx4090 sistem 401.776 tl

Almayan ağır enayidir napcaniz w201 kasa Mercedes'i gidin 4090 alın 500W PSU ile
  8. H

Fazladan Starfield Koduna sahibim.

Merhabalar fazladan Starfield Koduna sahibim. Ve satmak istiyorum normalden daha uygun bir fiyata. Bu forumda kod için alıcı bulabilirmiyim? Yoksa satabileceğim başka siteler varmıdır?
  9. H

Rtx 4070 Ti/r5 5600x almakmı daha mantıklı yoksa rtx 4070/r5 7600 almakmı?

R5 7600x + 4070 kullaniyorum. Miles Morales 'te dlaa acik dlss kapalı ultrada rtx falan dahil 140 180 fps veriyor. Cyberpunk Sayko ayarlarda rtx ve path tracing ultrada dlssle 90 110 fps veriyor ben cok ama cok memnunum. 4070ti ile arasinda 4 5 bin lira gibi bi fark var. Ayrica 4070ti ile o...
  10. H

Aksiyonlu Oyunlar Onerirmisiniz?

Elimde tum tomb rider serisi, GTA, RDR, Detroit, Forza, ve Game Pass var. Fakat oyunlarin hepsini oynayamadigim icin hangileri oynanabilir? Oynanmaya deger? Ayrica CoD tarzi oyunlar onerebili misiniz?
  11. H

Oyun için hangi monitör almam gerek?

Yok hocam darboğaz. Tamamdir oyle yaparım 24 okaydir sağol
  12. H

İste hocam 2k ips'e butce yetmiyor. O yuzden soruyorum 1080p ips mi yoksa 2k va mi?
  13. H

buyuk ekran istedigimden hocam. 2k ipse butce yetmiyor ya 2 tane 1080p ips ya da 1 tane buyuk 2k va panel
  14. H

Ekran kartım 4070 ve 1080p 144hz ips monitör de oynuyorum. Yeni monitör alacağım ve kararsizim. 1 tane 2k va panel mi? Yoksa 2 tane 1080p ips panel mi? Arada bi cs ve mc giriyorum onun dışında video ve tamamen hikayeli oyunlar oynuyorum. Napmam gerek sizce?
  15. H

Alttaki monitorlerden hangisi daha iyidir?

https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-23-8-1ms-144hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-fhd-gaming-monitor-24gn65r-b-p-HBCV00003YX2Y2?magaza=Nethouse&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.6...
Geri