hekimoğlu adayı isimli üyenin son içerikleri

1. hekimoğlu adayı

F/P Kaliteli Beyaz Akvaryum Kasa

4k ya hem psu hem kasa bulman imkansız herhalde düzeltme: varmış la https://amzn.eu/d/06K1S5VG ben kasalardan çok anlamam ama hawk iyi marka bi bak istersen
  2. hekimoğlu adayı

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 23.8" Monitör 4.899 TL

ben iptal ederdim şahsen hz farkı var
  3. hekimoğlu adayı

Yardım 2k Hediye Monitör Önerisi

bence bu işi değerlendirmek lazım 😄
  4. hekimoğlu adayı

Saç Dökülmesi Azaltacak Şampuan Önerisi

bioxini banada önermişlerdi ama ben almamıstım , eczacı ve aile hekimi ikiside önermişti.
  5. hekimoğlu adayı

gigabyte g27q20 msı mag274qf x24 https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3500pf-27-260hzoc-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-88815/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.88.6 bunlarada bakabilirsiniz herhalde msı en iyisiydi...
  6. hekimoğlu adayı

milli monitörümüz ktc nin sık sık indirime giriyor monitörleri , bu yanlıs hatırlamıyosam 6200e düşmüştü aciliyeti yoksa bekleyebilirsini 1 2 hafta . yoksa fiyatına değer mi bilmiyorum çünkü msı , gigabyte ve philipsinde 8000 9000 tl ye çok iyi monitörleri var 2k da
  7. hekimoğlu adayı

Neredeyse Hiç Arkadaşım Yok ve Sosyal Zekamı Gittikçe Kaybediyorum Ne Yapmalıym?

yks ye calısıyon madem kütüphaneye falan git girişken olursan biraz tanışırsın yeni birileriyle , üniversiteye gittiğinde de iyice açılırsın zaten
  8. hekimoğlu adayı

Kpss Kitap Pdfi Nereden Bulabilirim

youtubedan falan dersleri bitirdim ama biliyorsunuz ki bol bol tekrar lazım o yüzden kitap pdfi arıyorun nereden bulabilirim tarih ve coğrafya için
  9. hekimoğlu adayı

11. Sınıf İçin Yks Önerileriniz

bugün basla direkt . geometride orijinal soru bankası çöz çok iyi bence , bilgisarmalın geometri denemeside güzel .
  10. hekimoğlu adayı

200 Bin TL Kasa + Monitör Tavsiyesi

mantıksız olmus sahsen islemciyi 7800x3d yapıp 5080 alırdım
  11. hekimoğlu adayı

Rx6600 ve 11400f Sistem ve Ekipmanları Kaç TL Eder?

26500 bence iyi 24 ün altına düşme
  12. hekimoğlu adayı

RX 6600 Lu Sisteme R7 5700x Alınır mı?

5600 al 5600 ile 5700x aynı fps i veriyor
  13. hekimoğlu adayı

Bu Fiyata Bu Sistem İyi mi?

gerek yok vereceği performansı merak ediyorsan youtubea ryzen 5 7500f rtx 5060 yaz birsürü video var
  14. hekimoğlu adayı

Asus Teknik Servis Sizce Nasil

monitörüm bozulduğu için twitterdan ve mailden yazdım BANA TAM 2 AY sonra dönüş yaptılar bide utanmadan daha fazla bilgi istiyoruz yardımcı olalım falan demişler , bende zaten monitör bozuk düzelmez ( içindeki güç devreleri yanmış ) diye canım sıkıldığında yumruk atıyorum
Geri