inançlı biriysen namaza ve duaya yönel bende işe yaradı ve yarıyor dua kalbe çok iyi geliyor sana bi güvence sağlıyor önemli olan dünyada basına gelen iyi kötü şeyler değil senin kendi davranışların oluyor. inançlı değilsende kendini güzel bi hobiye adaya bilirsin fitness cok işe yarar fitnessa...
ahahhahah o arabayı nereden kiraladın söylede işimiz düşmesin . 40k ya uçakla gidip gelseniz daha ucuz tutardı enailik olmus biraz . o paylastığın şeylerden niye küfür yedin anlamadım amedspor şarkısımı söylediniz. araba sileceğini kontrol etmezmi insan araba kiralarken . ustanın dükkana gidip...
abi genel olarak bu işleri öğrenmek istiyorum mesela arabanın conta yandı ne yapcam lastik nasıl değiştirdem evde priz söküldüvyerine nası takıcam gibi gibi
ülkedeki ustaların çoğu vatan haini olmuş halkı dolandırma peşinde öğrenmek lazım bu işleri ufakta olsa. bu işleri nereden öğrenebilirim bi kanal falan var mı
ben yorrentoyunindirden cok indirdim oyunlardaki fpsim o kadar azalmış ki format attığımda yüzde 30 performans kazandım ama içimden zaten her crack ufak tefek virüslüdür diyip geçirmiştm yanlış düşündüm demekki