hekimoğlu adayı isimli üyenin son içerikleri

1. hekimoğlu adayı

Yeni Bir İlan Sitesi İçin Önerilerinizi Bekliyoruz.

dediğiniz gibiyse güzel reklamlanırsa çok büyük site olur
  2. hekimoğlu adayı

Sitenin Reklamında Bu Kız Niye Çıkıyor

ŞQŞZŞAĞÇAZŞAÇPZÇAĞAŞ sitenin bi elden geçirilmesine ihtiyaç var.
  3. hekimoğlu adayı

Olaylı Bursa Yolculuğumuz

muhtemelen 3 metre ileride de daha ucuza araba kiralayan yer vardır
  4. hekimoğlu adayı

Sürekli Melankolik Ruh Hali

inançlı biriysen namaza ve duaya yönel bende işe yaradı ve yarıyor dua kalbe çok iyi geliyor sana bi güvence sağlıyor önemli olan dünyada basına gelen iyi kötü şeyler değil senin kendi davranışların oluyor. inançlı değilsende kendini güzel bi hobiye adaya bilirsin fitness cok işe yarar fitnessa...
  5. hekimoğlu adayı

ahahhahah o arabayı nereden kiraladın söylede işimiz düşmesin . 40k ya uçakla gidip gelseniz daha ucuz tutardı enailik olmus biraz . o paylastığın şeylerden niye küfür yedin anlamadım amedspor şarkısımı söylediniz. araba sileceğini kontrol etmezmi insan araba kiralarken . ustanın dükkana gidip...
  6. hekimoğlu adayı

oooh geldi benim yeni dizi .yemek yiyom şimdi takım elbise giyip okuyacam birazdan.
  7. hekimoğlu adayı

Harry Potter Felsede Taşı Dizisinden Yeni Fragman Geldi!

hayatımda hiç harry potter izlemedim oyununu oynamadım . bu diziyi sizin için özel kılan şey ne izlenmesi gereken bise mi.
  8. hekimoğlu adayı

Ev Araba Tamir İşleri Nereden Öğrenilir

ya misal verdim ben böyle basit bilmem gereken tamirat işlerini bilmek istiyorum bunları öğreten bi kanal var mı neredem öğrenebilirim
  9. hekimoğlu adayı

abi genel olarak bu işleri öğrenmek istiyorum mesela arabanın conta yandı ne yapcam lastik nasıl değiştirdem evde priz söküldüvyerine nası takıcam gibi gibi
  10. hekimoğlu adayı

ülkedeki ustaların çoğu vatan haini olmuş halkı dolandırma peşinde öğrenmek lazım bu işleri ufakta olsa. bu işleri nereden öğrenebilirim bi kanal falan var mı
  11. hekimoğlu adayı

Ktc H27t7p Deneyimim

asus vp249qgr garantisi 3 yıldı garant bitti 1 ay sonra monitör yandı
  12. hekimoğlu adayı

Paragraft Kitabı Öneri?

paragraf çözmüyorum bilgim yok . paragraf genel olarak sınav anındaki okudunu anlamana ve psikolojine bağlı
  13. hekimoğlu adayı

Paragraft Kitabı Öneri?

paragraf için yapman gereken soru çözmek değil soruların senden ne istediğini öğrenmek bunun youtubeda videoları var ve kitap okumalısın
  14. hekimoğlu adayı

Crackli Oyun Güvenilirliği

ben yorrentoyunindirden cok indirdim oyunlardaki fpsim o kadar azalmış ki format attığımda yüzde 30 performans kazandım ama içimden zaten her crack ufak tefek virüslüdür diyip geçirmiştm yanlış düşündüm demekki
  15. hekimoğlu adayı

Crackli Oyun Güvenilirliği

torrentoyınindire ne diyosun peki
Geri