Cinler ancak kendi rızalarıyla insanların yaşamakta olduğu evrende görünür hale gelirler fakat görünür haldeki cinleri herkes göremez sadece cinlerle...
Ben denemiyorum kendiliğinden oluyor gerçi en son çok uzun zaman önce oldu belki 1 yıl geçmiştir
1735785337
Bende mavi gözlüyüm göz rengi olayı nedir? ve...
Allaha inanıyorum ama kurana hadislere dualara falan inanmıyorum büyük etken günümüz malum parti ve adamlarının yaymış olduğu kirli bilgiler beni çok...
Hayatımın farklı yıllarında bir kaç kez astral seyahete benzer uyku esnasında bedenden çıkma durumu yaşadım ya odamın içinde oldum ya bir anda bambaşka...
Bir çok kişinin müslüman olduğu halde allaha inanmadığını düşünüyorum allaha inanan allahın verdiği görevleri yapar (namaz vs.) allaha inanıp hayatını allah...
Günümüzde hypixelde, cubecraftta bile hileciler var bu sunuculardan daha kaliteli hile korumasına sahip sunucu olduğunu sanmıyorum el mahkum hileyle...
UZUN YAZDIM GEÇEBİLİRSİNİZ!
Küçüklüğümde youtuberların egg wars, bed wars videolarını izlerdim günümüzde bir bilgisayarım olabildi fakat sunucularda...
Küçüklüğümde youtuberların egg wars, bed wars videolarını izlerdim günümüzde bir bilgisayarım olabildi fakat sunucularda...
Sana terbiye bile verememiş ananın o güzel ellerinden öpeyim ağzından çıkan her kelime argo, küfür beyin yaşın max 10 veledi z.na hadi sana iyi oyunlar...
İnan hayatta senden milyon kat daha başarılıyımdır bir oyunda hile kullanınca beceriksiz olunuyorsa olayım (bu anne babalar neden 10 yaş veletlere telefon...
Makro kalitesiz geliyor (makrolarda bazen vuruşlar sayılmıyorda) daha çok client kullanmaktan yanayım (karşıma hile rakip gelince basayım bir tuşa hile...