helci isimli üyenin son içerikleri

1. H

Monitör Tavsiyesi 2K Mı Yoksa 4K Mı Almalıyım?

Hocam açıkçası akşamları işten eve geldikten sonra oynuyorum genelde. Gece gündüz açık olmuyor bir de okuduğuma göre son çıkan ve size attığım modellerde 3 yıl boyunca oled yanmasına karşı garanti var. Bununla ilgili çok fazla yeni teknoloji geliştirmişler. Sadece 27 mi yoksa 32 mi alayım onu...
  2. H

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-oled-xg27ucdmg-26-5-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1016615179.html?_gl=1*csd5rd*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw2tHABhCiARIsANZzDWpo_BeWXY_mcZOVy74AJLnSQAKXiPjfcqAxMmIU4foOAY_hzGFentcaAs5MEALw_wcB&gbraid=0AAAAADsWTCzYgEYkNbnTn83NV45vm...
  3. H

Arkadaşlar selamlar, 5070ti 7800x3d sistemim var. Yeni oled monitör almak istiyorum. 27 veya 32 inç çözünürlükte alacağım ama 2K Mı yoksa 4K Mı karar veremedim. 5070ti için 2k kartı diyenler var ancak 4Kda kartı kullanan ve gayet rahat şekilde idare ettiğini ve sorun yaşamadıklarını söyleyen...
  4. H

45.000 TL Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar 4K Oled monitör almak istiyorum. Hem hikayeli oyunlar hemde cs oynayababileceğim bir monitör olması lazım. Rtx 5070ti / 7800x3d sistemim var.
  5. H

5070Ti Fiyatı Düşer mi?

Arkadaşlar merhaba, Arkadaşlar bu linkteki 5070Ti ekran kartını almayı düşünüyorum. Sizce şu anda almak mantıklı mı, yoksa biraz daha beklemeli miyim? Yeni kartların çıkmasıyla birlikte 5070 Ti’nin fiyatı daha da düşer mi diye merak ediyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
  6. H

Sistemim İçin Hangi Ekran Kartını Almalıyım

Hocam bu kartlar hep mi böyle kalacak bir noktada düzelir diye düşünüyorum ama emin olamadım.
  7. H

Hocam bu driver sorunları düzeltir diye düşünüyorum bu şekilde devam etme şansı yok değil mi? Hocam peşin alabilirim bu durumda pure 9070xtyle 5070ti arasında 5 bin liralık bir fark oluyor. İlerde satarken İkinci el vs. durumları düşündüğümüzde nakit alımda bu farkla 5070ti daha mantıklı olmaz mı?
  8. H

Pureda 6 taksit olması benim içinde cezbedici oluyor ama bir yandan arada 6 bin tl fark varken 5070ti almak daha mantıklı geliyor.
  9. H

Hocam performans testlerinde 4k da fark oluyor. O yüzden bu kartları almak pek mantıklı gelmedi banada
  10. H

Başka kart tavsiyeniz var mı hocam? Beklemek mantıklı olur mu acaba bilemedim.
  11. H

Arkadaşlar selamlar beyaz bir sistemim var. Ryzen7800x3d işlemcim var ekran kartı almak istiyorum ama aşağıdaki 2 kart arasında kaldım. Amacım 4k bir monitör alıp last of us, ragnorak gibi AAA oyunları oynamak. Render vs. yapmıyorum. Sanırım mantıklı olan asrock olan kartı almak ama gönlümden...
  12. H

Bu İki Sistemden Hangisini Almalıyım?

Arkadaşlar merhabalar, beyaz sistem topluyorum kasa ve anakart konusunda kararsız kaldım. Arada 4 Bin TL'ye yakın bir fiyat farkı var bu fiyat farkını vermeye değer mi? İlerde ekran kartını güncellediğimde alttaki anakartla problem yaşar mıyım? Başka kasa veya anakart tavsiyeniz olursa da...
  13. H

7 Bin TL Bütçe Beyaz PSU Önerisi

Merhaba beyaz bir sistem kuruyorum. Bütçem 6-7 bin TL bu kasaya uygun beyaz bir güç kaynağı önerebilir misiniz? -MSI MAG pano 100rz kasa. -MSI B650M project Zero mATX anakart. -AMD Ryzen 7800x3D. -Corsair Vengeance 2x16 CL30 6000MHz white RAM. -Artics Liquid Freezer 3 360 ARGB white. -Kioxia...
  14. H

Beyaz Bilgisayar Sistemi İçin Parça Önerileri

Hocam arctic almaya karar verdim. Çok fazla tavsiye edildi.
  15. H

Beyaz Bilgisayar Sistemi İçin Parça Önerileri

Hocam sıvı soğutmayı Arctic alacağım ama güç kaynağı bütçemin biraz üstüne çıkıyor daha uygun bir alternatifi var mı?
Geri