Teşekkürler hocam. Çizik tırnak kadar ekran açıkken belli olmuyor dediler. İyiki çiziği var yoksa personel kapardı :D Samsung bazen fiyat hatası yapabiliyor öyle bir şeye denk gelmiş olabilirsiniz. 150 tane kampanyaları olduğu için kampanyalar fiyatlar karışabiliyor. Personeli kampanyaları say...
Yok hocam kapsınlar da bazen etik olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben bu kampanyadan önce 3 adet teşhir macbook air m3 satın aldım ücretini ödedim 75bin tl. Sonradan satışımın ikisini iptal edip personeller satın aldı.3 taksitle satın almıştım bir de. Sadece 1 tanesini yolladılar. Vatan bölge...
Ben istanbuldakini almaya çalıştım ama vermediler. Telefonla aradım istanbul mağazasını stoğumuzda yok şu an vs diye geveledi 5 dk sonra stokta gözükmedi. Personel kendine aldı. Samsundakini alabildim. Kalem eksiği ve ekranda çizik vardı samsundakinde. Samsundaki çalışan alıcakmış ordaki ürünü...
Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Mağdur olmamanız adına paranız hesabınıza aktarıldı. Ürün stoklara girdiğinde satın almış olduğunuz fatura tutarından işleminizi sağlayacağız bilgisi verildi. 1000 tl lik kuponda aynı şekilde verileceğinden söz etti.