Helsinki97 isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Watch 7 bakın hocam aradaki tl farkı az ama özellik anlamında çok daha dolu paket. İşlemci,ekran nit değeri,ram,çift gps ve de yazılım güncelleme desteği açısından daha uzun ömürlü yatırım olur
  2. H

Daha önce elime geçmişti güzel cihaz ama tek eksisi güncelliğini yitirdi. Son one ui güncellemesini aldı diye biliyorum. Tan s10 sonrası 7 yıl güncelleme sözü verildi. Tab s9 da 4 güncelleme olması lazım 1781250556 Bugün de tutuklanarak cezaevine gönderilmiş. Firmaya kayyum atanması yakındır
  3. H

Ankara söğütözünden mi aldınız
  4. H

1781217323 Ben 12gb ram koydu diye dünmüştüm baz modellere meğerse 8gn ram koymuş 256 ve 512ye... ne kadar aç gözlü bir firma apple bu ai konusunda. Samsung a07 de bile ai özellikleri var 4gn ram ile 😂
  5. H

1781216053 12gb m4 gerekiyor hocam 16 değil. Baz modellerde yararlanır yani
  6. H

Evet doğru. Apple'ın 130k ya sattığı bir ürünü nasıl bu fiyata satıyorlar anlamak güç 1781195039 Bu ürünü satın almak istedim bugün.Tükenmek üzere yazdığı için ürün kapalı kutu. Personelle konuştum telefonda. Ürünün arızalı ve teşhirde olduğunu söyledi. Dedim öyleyse mailime fotoğraf atın...
  7. H

Sıfırı nerde 72k hocam? Aldığım model 2TB 13inç m4
  8. H

Evet 1 adetti
  9. H

52996 ya m4 2tb 13 inç ipad pro iyi midir kapalı kutu?
  10. H

S11 ultra değil arkadaş karıştırmış. 12900dü fiyatı tab s10 ultranın kalem eksiği ve ekranda tırnak kadar çizik var ben aldım onu diğer cihaz sağlamdı onu personel aldı. Toplamda 2 stok vardı. Ürünün eksik ve hasarlı olması işime yaradı
  11. H

Günlerdir ilanda bu ürün. Aradığımda ekran sorunlu dediler. Öyle olmasa satılırdı diye düşünüyorum inandım bu sefer personele
  12. H

Teşekkürler hocam. Çizik tırnak kadar ekran açıkken belli olmuyor dediler. İyiki çiziği var yoksa personel kapardı :D Samsung bazen fiyat hatası yapabiliyor öyle bir şeye denk gelmiş olabilirsiniz. 150 tane kampanyaları olduğu için kampanyalar fiyatlar karışabiliyor. Personeli kampanyaları say...
  13. H

Yok hocam kapsınlar da bazen etik olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben bu kampanyadan önce 3 adet teşhir macbook air m3 satın aldım ücretini ödedim 75bin tl. Sonradan satışımın ikisini iptal edip personeller satın aldı.3 taksitle satın almıştım bir de. Sadece 1 tanesini yolladılar. Vatan bölge...
  14. H

Ben istanbuldakini almaya çalıştım ama vermediler. Telefonla aradım istanbul mağazasını stoğumuzda yok şu an vs diye geveledi 5 dk sonra stokta gözükmedi. Personel kendine aldı. Samsundakini alabildim. Kalem eksiği ve ekranda çizik vardı samsundakinde. Samsundaki çalışan alıcakmış ordaki ürünü...
  15. H

1780406586 Stokta kaç adet görünüyordu hocam?
Geri