Heneepr isimli üyenin son içerikleri

1. H

ACİL YARDIM! KASA KURARKEN YANDI

Bence en iyi ihtimalle soketin plastik yandı, o duman yapmıştır. Muhtemelen anakartın kasa fan soketi bozulmuş olabilir ama belli olmaz. En kötü ihtimalle anakart değişim gerektirecek zarar görmüştür ancak söylediğinize göre durumu iyi.
  2. H

Çözüldü✓ Samsung G65B harici düzgün 2K VA monitör yok mu? (7-10K+) (Tavsiye istiyorum)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDMF3W8P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 VG34VQL3A 34" 21:9 VA Panel. İnternette gecikme değerlerinin testi vardı. Sonuçlar fena değildi VA panele göre. Aldım, 3-4 aydır kullanıyorum baya memnunum...
  3. H

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Ödeme Kısmında 4.244,30 TL

Bence kablo rahatsız etmiyorsa geçeme gerek yok.
  4. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben de 21:9 monitör kullanıyorum. Alıştıktan sonra asla normal monitörlere geri dönmek istemeyeceksin. Film izlerken görüntü devasa gelecek ekrana alışana kadar. Sonrasında yeni normalin bu olacak. Ama bu monitör özelinde 2 sıkıntı görüyorum. Yenileme hızı çok yüksek olmayan bir VA panel...
  5. H

❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

Sinerji'nin ekran kartı rezaletinden sonra insanlar bu siteden alışveriş yapmayı bıraktı sanıyordum. Yine de alacakların aklında bulunsun, videosunu buraya bırakıyorum.
  6. H

Öneri 400 Hz Yeterli mi Yoksa 600 Hz Almaya Değer mi?

Hocam kusura bakmayın da 400Hz bile fazla değil mi ya? Aradaki farkı anlamak mümkün mü? İş olarak ilgilenip para kazanmıyorsanız bence o kadar harcama yapmayın. 20K çok ciddi bir para günümüz ekonomisinde bile. 400'de vuramadığınız adamı 600'de de vuramazsınız gibi geliyor bana.
  7. H

Kaliteli VA Panel Monitör Bulmak Zor Ve Pahalı Değil

Önerebileceğiniz 2K VA modeller nelerdir?
  8. H

❌İndirim Bitti! 7.999 TL Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör

Bu siyahları daha gelişmiş yeni nesil IPS panel kullanan modellerden biri mi?
  9. H

Çözüldü✓ Samsung G65B harici düzgün 2K VA monitör yok mu? (7-10K+) (Tavsiye istiyorum)

Öneri için teşekkürler E2 olmayan modelinin Youtube'daki incelemesinde response time değerleri iyi duruyor gerçekten.
  10. H

Monitör koluna yardım

VESA destekliyor, North Bayou Nb F80 ve ya North Bayou Nb H100 (kendim de kullanıyorum) alıp takabilirsiniz.
  11. H

Aktif olarak Lenovo R25i-30 kullanıyorum ancak IPS glow gözlerimi çok yoruyor. Sıklıkla film/dizi izliyorum ve karanlık sahnelerde gözlerim gerçekten acıyor. Birçok oyunu 2K oynatabilecek bir sisteme sahibim. Bu sebeple 2K bir monitör arayışına girdim. Hem siyahları daha başarılı olduğu için hem...
  12. H

Yardım PHILIPS EVNIA 24M2N3201A İTOPYA REZİLLİĞİ

Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür, İtopya gibi bir firmanın böyle bir sıkıntı yaşatmasını beklemezdim, büyük hayal kırıklığı.
  13. H

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Kabul ettim hocam Davet geldi, teşekkürler.
  14. H

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Ekleyip davet atabilecek var mı? Steam arkadaşım kodum 270260048
Geri