Bence en iyi ihtimalle soketin plastik yandı, o duman yapmıştır. Muhtemelen anakartın kasa fan soketi bozulmuş olabilir ama belli olmaz. En kötü ihtimalle anakart değişim gerektirecek zarar görmüştür ancak söylediğinize göre durumu iyi.
Ben de 21:9 monitör kullanıyorum. Alıştıktan sonra asla normal monitörlere geri dönmek istemeyeceksin. Film izlerken görüntü devasa gelecek ekrana alışana kadar. Sonrasında yeni normalin bu olacak. Ama bu monitör özelinde 2 sıkıntı görüyorum. Yenileme hızı çok yüksek olmayan bir VA panel...
Sinerji'nin ekran kartı rezaletinden sonra insanlar bu siteden alışveriş yapmayı bıraktı sanıyordum. Yine de alacakların aklında bulunsun, videosunu buraya bırakıyorum.
Hocam kusura bakmayın da 400Hz bile fazla değil mi ya? Aradaki farkı anlamak mümkün mü? İş olarak ilgilenip para kazanmıyorsanız bence o kadar harcama yapmayın. 20K çok ciddi bir para günümüz ekonomisinde bile. 400'de vuramadığınız adamı 600'de de vuramazsınız gibi geliyor bana.
Aktif olarak Lenovo R25i-30 kullanıyorum ancak IPS glow gözlerimi çok yoruyor. Sıklıkla film/dizi izliyorum ve karanlık sahnelerde gözlerim gerçekten acıyor. Birçok oyunu 2K oynatabilecek bir sisteme sahibim. Bu sebeple 2K bir monitör arayışına girdim. Hem siyahları daha başarılı olduğu için hem...