Henkai isimli üyenin son içerikleri

1. Henkai

GTA 5 güncel türkçe yama var mı?

Güncel sürümle çalışmıyor hocam. Oyunu tekrar kurmama sebep oldu hatta. Drop olmayan oyunda drop oldu desem yeridir.
  2. Henkai

GTA 5 güncel türkçe yama var mı?

Başlıkta da belirttiğim üzere güncel türkçe yama arıyorum arkadaşlar. Son sürüme uygun olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler!
  3. Henkai

Epic Games "Üzgünüz, bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi görünüyor" hatasının sebebi

GTA 5'i indirmeye başladım, fiber internete sahibim. 110mbps download ve 50mbps upload hızına sahibim. Oyunu indirdiğimde aniden indirme duraklatılıyor, başlıkta belirttiğim hata geliyor ve tekrar devam ediyor. Bu durum Epic Games'in serverlarından kaynaklanan bir durum mu yoksa bende mi sıkıntı...
  4. Henkai

Rotamız Konya / Araba almaya Konya'ya gidiyoruz! Kalacak Yer Önerisi?

Merhaba dostlar, 10 saatlik bir otobüs yolculuğundan sonra yeni bir araba almak için Konya'ya geliyoruz. Çeşitli noter, sigorta işlemlerinin bitmesi muhtemelen öğlen saatlerini bulacak. İşlemlerin tamamlanması geç saate kalacağı için 1 gün Konya'da konaklamak istiyoruz. Konaklayabileceğimiz bir...
  5. Henkai

Çözüldü✓ RX 6650 XT veya RX 6700 XT (2.el)

Bütçe varsa 6700XT, bütçe yoksa 6650 XT alınabilir. İki kartta işinizi görecektir. 6650 XT kullanıyorum, bu zamana kadar bir sorun çıkardığını görmedim.
  6. Henkai

Millenicom Kurulum Yapılmaması

Merhaba, iyi forumlar. Oturduğum apartmana bir sene evvel fiber internet çekildi. Fiber çekilmeden önce eve ADSL Vodafone bağlamıştım. 1 ay sonra taahhütüm bitiyor ve artık fibere geçme vakti geldi diyerek Millenicom'a başvuru yaptım. Apartmanın girişinde fiber kutusu var ancak dairemde fiber...
Geri