Henry Avery isimli üyenin son içerikleri

1. Henry Avery

Bilgisayar Kasası Taşıyıcı/Standı Önerisi

Valla benimdw tereddütlerim vardı sallanma konusunda kurunca şok oldum gram oynamıyor. Bendeki 140 cm su sekil gözüküyor Kasayı çapraz koydugum icin alanı daralttım sen 160lıgı alırsan bu sekil bile 2 monitör sığar Stoklar yenileniyor sürekli kendi sitesinde bakabilirsin.
  2. Henry Avery

Bilgisayar Kasası Taşıyıcı/Standı Önerisi

Standa verecegin para min 2k o kasayı taşıyabilmesi icin. Git 2.5k ya ceramical ms2 al masaya koy kasayı
  3. Henry Avery

Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Ai sayesinde mükemmel fikirleri olupts oyun yapmayı bilmeyen elemanlar oyun yapabiliyor. İndie sektöründe inanılmaz oyunlar cıkıyor bu aralar farkında degil kimse. ( zevk olarak inanılmaz tabii ki kalite vs değil)
  4. Henry Avery

Onu diyorum bende iste de ne yapsın yani adamlar. Güçleri yetmiyorsa onlara göre oyun yapsalar bu sefer bize hakaret.
  5. Henry Avery

Dedigin adamlar gpusuz pc de 25fps free fire oynayan adamlar hocam. Hani bende hor gormek istemiyorum ama bu şekil ilerlemese sektör hala gta 2 gibi oyunlar oynuyorduk.
  6. Henry Avery

Reis sunu dusunmuyorsunuz adamlae ai ı oyle ya da boyle oyuna empoze edebildi sonunda. Bunun sonucunda kişiye özel oyunlar vs bekliyor bizi. Düsünsene mod yapımcılığı bitecek. Ai a soyleyeceksin main karakter şu olsun veya istedigim senaryo olsun. Dediklerim suan icin imkansız gibi gözükebilir...
  7. Henry Avery

Kral rtx acmadıkca adam gibi ısıklandırma gormuyorsunki zaten
  8. Henry Avery

İyi de kardesim zaten bunu destekleyen kartlardan birinde değilsen yeni gelecek oyunu ultrada acamayacaksın ki. Ha amd tarafı sıkıntı olabilir
  9. Henry Avery

Bunu begenmeyenler marjinalim diye gezinenler ya da agır amd fanboylar.
  10. Henry Avery

51 fps de ona oc ile stok 70 ti ile aramda 8 fps var😃 mfg açabiliyorsak dlss5 acıkken gram sıkıntı yok
  11. Henry Avery

Vodafone Fiber Kullananlar Bu Sitelere Girebiliyor Musunuz?

Dün açılıyordu bu arada arbeyi izliyordum da bugun gitmis cok ilginc. Düzelir bence yoksa yarın bi arayacagım.
  12. Henry Avery

Yardım R5 5600 RTX 3080 Darboğaz Sorunu

Ölüm olur darboğaz manyağı
  13. Henry Avery

Yardım R5 5600 RTX 3080 Darboğaz Sorunu

Kendinle çelişiyorsun. Düşük çözünürlükte işlemcinin verebileceğinden fazla güç sunan ekran kartın oldugunda darboğaza düşersin burası tamam. Darboğazın olası yan etkileri stutter ve drop. Çözünürlük yükselttiğinde aldığın fps düştüğü için kart işlemcinin verebileceği yüke daha çok yaklaşıyor...
  14. Henry Avery

1m Otomatik Suv Önerisi Birde Alternatif Olarak Sedan

1.3 alınmaya degmez 1.6 varken. 1.5 inde kendi sorunları mevcut elektrik benzin motora geçişlerde vuruntu şanzıman yüzünden titreme akü sorunları vs vs. 1.6 e torq harici benzinli egea da alınmaz. 1.6 dizel ise aylık gelirin devletten aldıgın kyk bursu değilse cebini yakmaz 7 8 litre yakıyor...
Geri