Henry Avery isimli üyenin son içerikleri

1. Henry Avery

5060 TI 2K açar mı ?

2k mediumda yeni güçlü oyunlarda 40 50 fps veriyor hocam dlss açmadan 5060ti siz nasıl 4060 la akıcı oynuyorsunuz? Gta 5 falansa olabilir
  2. Henry Avery

Alınır mı fikir verebilir misiniz

Tabikide olur oldukça güçlü bir sistem
  3. Henry Avery

Uzun süre kullanacaksan elden çıkarıp b veya z serisi anakarta geçmek iyi olacaktır normal bir kullanıcıysanız oc falan ugrasmam diyorsanız ona bile gerek yok 1774183651 Seçili olan yeterli olacaktır
  4. Henry Avery

5060 TI 2K açar mı ?

Main monitör olarak 2k almanı önermem zira her oyunda dlss destegi olmayabiliyor sıkıntı çekersin veya ayar düşürürsün.
  5. Henry Avery

Hocam size kalmış görüntü önemli değil diyorsanız hava soğutma oldukça iş görecektir kasa olarak ben kendime alsam bu ürünü msi kasayı seçerdim hatta bğtçe varsa corsair 3500xi alırdım.
  6. Henry Avery

Bedava kaçıran çok üzülür
  7. Henry Avery

İPhone 13 ten hangi iPhone a geçmek mantıklı?

120yi 2 3 gün kullandıktan sonra 60hz göz acıtıyor öyle büyük bir fark var.
  8. Henry Avery

yinede 30 35 bin lira edecek bir fark görülmüyor 16ya geçmek için. Yıl olmuş 2026 60hz telefon için bu paralar tokat. Sırf kamera içinse olabilir belki. O zamanda 30 bine gider elimdeki telefonu vermeden 16p yd alırım.
  9. Henry Avery

Ai kısmında hangi iphone iyi hocam karşısında samsung varken. 30 35klık bir artısı oldugunu düşünmüyorum 13ten. Görünüş hariç. Kamera olarakda sosyal medyaya atınca çok fark kalmıyor zaten galeride tutulacaksa başka.
  10. Henry Avery

17 almadıktan sonra upgradein bir anlamı yok hocam oyun oynamıyorum diyorsunuz görünüş harici bir şey kazanmayacaksınız.
  11. Henry Avery

Monitörde ekran kararması

Driverı 0 dan kurmayı dene ısıdanda yapabilir belki sıcaklıkları kontrol et. Ctrl shift win b ile düzelmesi sorunun ekranda değil gpuda/gpu driverda oldugunu gösterir.
  12. Henry Avery

Yardım Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

Yine aynı konu yahu daha iyi özelliklisini alabiliyorken kullanmıyorum diye neden düşüğünü alayımki şu konuyu anlamıyorum.
  13. Henry Avery

Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

Yukardaki uzun mesajda arkadaşın durumunda hangisinin tercih edilmesi gerektigini yazdım hocam. Sizin dediginiz gibi bende 9070xt alırdım eğer 0 dan alsam. Ancak diğer kriterleride göz önünde bulundurmak lazım. Mesajda var.
  14. Henry Avery

Yardım Hangi anakartı almak konusunda kararsızım

Hocam ben bir şey alınırken paramın ettiginin en iyisini almaya bakıyorum en azından Türkiye koşullarında bunun yapılmasını istiyorum. Kendimde z790 var 4x slotlu ancak ben 1 adet kullanıyorum. 14900k takılıyor normalde ama ben 14600k takıyorum. Bunu aldıgım fiyatta b760lar vardı onları mı...
Geri