Henry Avery isimli üyenin son içerikleri

1. Henry Avery

Hafifletilmiş Windows Nasıl İndiririm?

Boşta 16 gb kullanması imkansız bilgisayarında büyük bir problem var
  2. Henry Avery

Sizce Ramim Nasıl Değiştirmem Gerekli mi

Kendim denedim düzeldi hocam maç sonuna kadar 300 fps alıyorum
  3. Henry Avery

Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı Geliştiriyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

Biraderim eleman 0 dan ai üretmiyor ai ı alıp siteye ekleyecek 0 bilgisi olan bir adamın bile yapabilecegi bir şey. Aktif hale geldikten sonra aylık 10k kullanım bile olsa odeyecegi token parası maximum 2k
  4. Henry Avery

Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı Geliştiriyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

Geminiyi alıp eğitse kolayca geçer token parasını verdikten sonra
  5. Henry Avery

RTX 5060 Laptop Tavsiyesi

Omen 16 bakabilirsin acerleri sil listeden
  6. Henry Avery

Gta 6 Tahmini Sistem Toplama

Ya götürmeye götürürde ultra 1080p 70 fps gibi bi beklentiye kimse low mediumda olabilir
  7. Henry Avery

Brom iyi hoita gta 5 13 yıllık oyun her ne kadar next gen gelmiş olsada
  8. Henry Avery

1782471052 Normal bir oyunda zor alıyor 70 fpsi 5050 1782471119 Hemşerim bişey demedim ki 5060 ti ile 3080 aynı güçte dedim
  9. Henry Avery

5060ti 16gb zaten aşşağı yukarı 3080 gucunde kral problem nedir
  10. Henry Avery

Yardım AMD Ekran Kartı Kod 43 Hatası

W10 kurup dener misin son kez
  11. Henry Avery

Aynı Bütçede 5070 Ti mı, Yoksa 9070 XT + Güçlü Ryzen mı Daha Mantıklı?

Brom sen problem istemiyorsun anladıgım kadarıyla sorunlarla uğraşacak mentalinde yok. Amd her ne kadar çoğu çözülebilen olsada bir ton sıkıntı çıkaracak. Çözmek için uğraşınca elbet çözülebilir ama yinede çıkıyor boyle seyler. Senin durumunda biri için nvidia al devam et.
  12. Henry Avery

Sistemim 5080 İçin Yeterli mi

70ti ils devam et
  13. Henry Avery

Aynı Bütçede 5070 Ti mı, Yoksa 9070 XT + Güçlü Ryzen mı Daha Mantıklı?

Dünki olan indirimdeki gibi tepe model bir 9070xt yi düşürebilirsen değerlendirilebilir. Ömrün boyu nvidia kullandıgın için amdde hiç anlamadıgın şeyler yaşayacaksın. Ayarlar olur diğer durumlar olur alışkanlıklar olur. Eğer ileride işlemci güncelleme imkanın olacaksa 5070ti ile devam et
  14. Henry Avery

Xbox Gamepassde 2 Kullanıcı

Çıkar evet
  15. Henry Avery

Sizce Ramim Nasıl Değiştirmem Gerekli mi

Lolün bu sürümünde bendede var 350 fps ile başkayan oyun 150 fpslere düşüyor sebebi muhtemelen lolün kendisi. Aaa oyunları 10 saat aralıksız oynasamda böyle bir sorun oluşmuyor 1782461635 sorunu buldum intel işlemcilerde hyper threading amd işlemcilerde smt yi kapatınca düzeliyor bu sorun. Ai a...
Geri