Eyvallah hocam sade benimde hoşuma gidiyor. Hocam pc ve monitör kabloları için annemden caldıgım metal banyo sepetini kullanıyorum 3lü priz de o sepetin içinde kalan eşyalarım kablosuz zaten. Bi klavyemin kablosu var o da gece ses yapıyor diye apex 3 kullanmak zorundayım başka alternatifim yok...
Hocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyor
Ben çok memnun kaldım özellikle kablosuz alıcısından.
Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl düşüyor
Ya kral ben seni anlıyorumda konuyla alakası yokki bu islerin karıstırdılar sende pastanın çileği gibi oldun. Adam 2 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye soruyor millet 5070 i napcan 9070xt al 5070 çöp vs vs abi adamın sorusuna cevap versenize. Bas bas bagırıyor dlss 5 için lazım render icin...
Adam 2adet 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye sormuş? Gözlüğünüzü takmadan mı okuyosunuz yoksa okumadan mı geciyosunuz. Niye konu açmasın bunun için
Attıgın fotonun orjinal olarak bir oyunda olmasının imkanı yok. Anxa modlarla çalışır. Senin gelir seviyeni bilmiyorum ama su videoyu çekenlerin küçük dünyası değil dünyamız. Bu videodaki grafiği çalıştırmak için top tier gpu lazım. Dünyada bu gpuları kullananların sayısı %5 10 falan. Şirketler...
kAnka cunku fragmanlar konsolda çekildi? Hemde düz ps5 de pro bile değil. Bu oyun pc oyunu mu ki daha pcye çıkmadan yorumluyorsun o zaman. Konsol oyunu ve konsolun gücüne takılıyor. Pc ye çıktıgında suankinin belki 2 katı daha iyi grafikte olacak ve yine soyluyorum gerek bile yok.
Fikir vermesi...