Valla benimdw tereddütlerim vardı sallanma konusunda kurunca şok oldum gram oynamıyor. Bendeki 140 cm su sekil gözüküyor
Kasayı çapraz koydugum icin alanı daralttım sen 160lıgı alırsan bu sekil bile 2 monitör sığar
Stoklar yenileniyor sürekli kendi sitesinde bakabilirsin.
Ai sayesinde mükemmel fikirleri olupts oyun yapmayı bilmeyen elemanlar oyun yapabiliyor. İndie sektöründe inanılmaz oyunlar cıkıyor bu aralar farkında degil kimse. ( zevk olarak inanılmaz tabii ki kalite vs değil)
Dedigin adamlar gpusuz pc de 25fps free fire oynayan adamlar hocam. Hani bende hor gormek istemiyorum ama bu şekil ilerlemese sektör hala gta 2 gibi oyunlar oynuyorduk.
Reis sunu dusunmuyorsunuz adamlae ai ı oyle ya da boyle oyuna empoze edebildi sonunda. Bunun sonucunda kişiye özel oyunlar vs bekliyor bizi. Düsünsene mod yapımcılığı bitecek. Ai a soyleyeceksin main karakter şu olsun veya istedigim senaryo olsun. Dediklerim suan icin imkansız gibi gözükebilir...
Kendinle çelişiyorsun. Düşük çözünürlükte işlemcinin verebileceğinden fazla güç sunan ekran kartın oldugunda darboğaza düşersin burası tamam. Darboğazın olası yan etkileri stutter ve drop. Çözünürlük yükselttiğinde aldığın fps düştüğü için kart işlemcinin verebileceği yüke daha çok yaklaşıyor...
1.3 alınmaya degmez 1.6 varken. 1.5 inde kendi sorunları mevcut elektrik benzin motora geçişlerde vuruntu şanzıman yüzünden titreme akü sorunları vs vs. 1.6 e torq harici benzinli egea da alınmaz. 1.6 dizel ise aylık gelirin devletten aldıgın kyk bursu değilse cebini yakmaz 7 8 litre yakıyor...