Henry Avery isimli üyenin son içerikleri

1. Henry Avery

Bilgisayardan Uğultu Sesi Gelmesi

Fanı diye düşünüyorum belki başka bir parçasıdır gitmis. Garantisi vardır psularda genelde 10 sene garanti oluyor garantiye yollayın.
  2. Henry Avery

Bilgisayardan Uğultu Sesi Gelmesi

Videoyu youtube a atsan daha iyiydi linke cogu kisi tıklamaz.
  3. Henry Avery

Kia Stonic İlk İzlenim ve İlk 500km Değerlendirmelerim

Yani linçlenmek istemiyorum ama yıl olmus 2026 4 cam otomatik olmayan araba mı kaldı abi bir de 1.5 lira para istiyorlar bu arabaya. Yürüme desen 14 sn yürümüyor konfor desen b segment, olsa ne kadar olur. Sadece sorunsuzluk için alınır muhtemelen ölmez bu motor. Bunun yerine 1.6 egea cross dolu...
  4. Henry Avery

Yks’Ye Nasıl Çalışılmalı

Kanka bugun baslarsan hic kasmadan sallana sallana sözelde istedigin sıralamayı yaparsın. Sadece her gün düzenli çalışman lazım. Konuları kolay görüp erteleme. Çalışma planın iyi.
  5. Henry Avery

Hangi RTX 5080 Modeli Alınmalı?

İşte belli değil çıkıp çıkmayacagı. Bence 5070ti alın yeni nesilde 6080 vs gecersiniz.
  6. Henry Avery

5080 super cıkacak diye kesin bir haber yok.
  7. Henry Avery

Ben de wooow 5080 oc ile ucuyor demedim ki. Sadece oc ile 5080 gücü alınıyor lafının hiçbir şey ifade etmedigini spyledim
  8. Henry Avery

Benimde demek istedigim farklıydı. Hani sizin özelinizde değil de bu forumdakiler var yok 9070xt ye yok 5070ti a oc yapılınca 5080 i yakalıyor vs vs sanki 5080 in hic oc olanagı yokmus gibi. Güçsüz diye agladıkları 5070 e oc yapınca da 5070ti ve 9070xt stocku yakalıyorum ben de neredeyse ama...
  9. Henry Avery

2k olmasına gerek yok 4k dlss balanced bile 4k native den iyi görüntü verebiliyor. Yt de testleri mevcut.
  10. Henry Avery

Zaten dlss açmadan oyun oynanmaz bu devirde hiç kullanmadıgınız için bilmiyor olanilirsiniz. Dlss native den daha yii görüntü veriyor artık. O isler eskide kaldı. 1786289557 Soyle bir alt metin var 5080 e de oc yapılabiliyor.
  11. Henry Avery

Gigabyte X870 Gaming Anakartımın Bu 2 Vidası Nasıl Sökülür?

Yuvası cıkmıstır kalan tüm vidaları cıkardıysan çek anakartı gelir eline
  12. Henry Avery

NZXT N7 B850 Atx Am5 Anakart Alinir mi 8999 TL Sistemi Yükseltiyorum?

Ya sen kimsin de benim bilgimi sorguluyosun herkes sen mi forumda yasayacak kudurma fazla. 200 e cıkarıyomusta cpu deniyomus vaaay oha oc ye bak. Hayatında gormedigin kadar pcyi duzelttim simdiye kadar gelmis bir de benle dalga geciyor. Bilgin olmadan bulasma konulara fazla. Bozuk dedigin asrock...
  13. Henry Avery

Sen cok biliyorsun ya pardon bizim essekliğimiz. Mübalağaya basvurdum senin gibi sana göre mangal ya asrocklar. 1 Seneden daha önce ilk fix i attılar zaten büyük ölçüde azaldı o fixte bu sene bası da attıkları son fix ile tamamen bitirdiler. Ha gidip piyasa arastırması yap bakalım fixlenmis mi...
  14. Henry Avery

Ya sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim bisey bildigin yok konusma bari ya paragraf yazmıs bir de. Kaç senenin olayı düzeleli yıllar oldu. Muhtemelen senin yaşından fazla senedir anakart üreten firma çözemedi mi bu isi. 1786273076 Gayet alınır temeli olan asrockda zamanında sorunlar oldu ancak...
  15. Henry Avery

MSI Cyborg 15 Max C13we-072xtr Alınır mı?

Alınmaz gaming gecesinde 5060lısı 56kydı. Zaten çok giriş seviye bir laptop 5050 li laptopa bu para çöpa atmak gibi bisey
Geri