Dostum hava olması için içmiyorum zaten veya bağımlı olduğumuz için değil Bağımlı dediğin dışarıda Her yerde elinde içer ben evde Tek tük içiyorum dışarı...
6 ve 12 ayda olacak şeyler bunlar demekki teşekkür ederim demekki anlıyorum 2 ay kullanımdan Kondisyon kayiblari dışında bir şey olmazmış adamsın cidden adam...
Zararlı olduğunu bende biliyorum sorduğum tek şey Kısa vadede zararı varmı Konuyu değiştiriyorsun zararlı içme diyorsun yav diyorum ki zararlı zaten kısa...
Beni benden iyi bilemessin 1 aydır kullanıyorum hala bağımlılık yapmadı Aylarca kullanırsam yapabilir belki ama dediğim gibi 2-3 ay kullanıp sadece heves...
Amacım bağımlı olmak değil zaten heves alıp bırakmak Şuan bile bağımlı değilim bağımlı olsam dakka başı içmek isterim ama 1 aydır sadece isteğime bağlı...
Dostum teşekürler ama herkes yanlış anlamış benim demek istediğim kısa vadede yani 2-4-6 6 ayı gecmicek kullanimlarda ciddi bir şey olurmu
1762791584
Yani...
Ne kadarlık bir kullanımda olur ve Sağlıklı beslenme ve Kullanmayı bırakmak ile duzelebilirmi ileri seviye değilse
1762789859
İllaki çıkar ama belirtileri...
Merhaba arkadaşlar öncelikle Bu konuyu bilgi edinmek ve diğer kişilerde bilgi edinsin diye açtım Eğer konuyu açmak yasak ise Kaldirabilirim Anlattiklarimi...