Heport isimli üyenin son içerikleri

1. H

Puff (Elektronik sigara zararları çok mudur)

Sende abartmissin full limitli puf bir gecede bitirirsin ölürsün tabi likiti en kötü 4-5 ay kullanıyor millet öyle içersem.bir zahmet öleyim
  2. H

Dostum hava olması için içmiyorum zaten veya bağımlı olduğumuz için değil Bağımlı dediğin dışarıda Her yerde elinde içer ben evde Tek tük içiyorum dışarı nerdeyse arkadaşlarım yoksa çıkarmıyorum bile zaten aroması sebebiyle içiyorum Yoksa zararlarını biliyorum 2 ay içip bırakacağım zaten
  3. H

6 ve 12 ayda olacak şeyler bunlar demekki teşekkür ederim demekki anlıyorum 2 ay kullanımdan Kondisyon kayiblari dışında bir şey olmazmış adamsın cidden adam akıllı bir şey diyen tek kişi sensin
  4. H

Zararlı olduğunu bende biliyorum sorduğum tek şey Kısa vadede zararı varmı Konuyu değiştiriyorsun zararlı içme diyorsun yav diyorum ki zararlı zaten kısa vadede zararları ne olur
  5. H

Beni benden iyi bilemessin 1 aydır kullanıyorum hala bağımlılık yapmadı Aylarca kullanırsam yapabilir belki ama dediğim gibi 2-3 ay kullanıp sadece heves atacağım ayrıca Sağlığıma dikkat ediyorum bağımlı olmamak için dakika başı içmiyorum 1762798655 Evet zaten korkum bu Ama Nereye baksam en...
  6. H

İleri seviye ise bildiğim kadarıyla hastane dışında çare yok ama bol su içmek Sağlıklı beslenmek egzersiz spor yapmak İyi geliyor
  7. H

Amacım bağımlı olmak değil zaten heves alıp bırakmak Şuan bile bağımlı değilim bağımlı olsam dakka başı içmek isterim ama 1 aydır sadece isteğime bağlı içiyorum yani Sürekli bir ihtiyaç yok Satmayı düşünüyorum zaten Sadece Bu içtiğimin bir zararı olurmi diyorum durduk yere Sinirlenme kanka...
  8. H

Dostum teşekürler ama herkes yanlış anlamış benim demek istediğim kısa vadede yani 2-4-6 6 ayı gecmicek kullanimlarda ciddi bir şey olurmu 1762791584 Yani 3-6 ay kullanımlarda ciddi bir şey olmazmi
  9. H

Ne kadarlık bir kullanımda olur ve Sağlıklı beslenme ve Kullanmayı bırakmak ile duzelebilirmi ileri seviye değilse 1762789859 İllaki çıkar ama belirtileri olurdu diye düşünüyorum Kondisyon dışında bir belirtileri yokki
  10. H

6-1 ay içinde olabilecek şeyler mi bunlar insandan insana değişir tabii ki ama 4-5 sene kullanan arkadaşlarima nasıl bir şey olmuyor
  11. H

Merhaba arkadaşlar öncelikle Bu konuyu bilgi edinmek ve diğer kişilerde bilgi edinsin diye açtım Eğer konuyu açmak yasak ise Kaldirabilirim Anlattiklarimi lütfen Özenmeyin Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım Yakın zamanda yaklaşık 1 ay oldu puff içmeye başladım Bağımlı değilim yani günde...
Geri