Heraklios isimli üyenin son içerikleri

1. H

Battlefield 6' ya Sistemim Yetiyor Mu?

Anladım, verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim yeni sistem aldığımda oynarım artık 😔🙏
  2. H

Anladım, peki çok ısınır mı ve donma Yaşar mıyım bu FPS oranlarıyla?
  3. H

Çok donma (FPS) ve ısınma olmasın başka bir şey istemem açıkçası. FPS 60-70' lerde olursa da okeydir benim için, yani sistemim tam yetmez mi?
  4. H

Alıntı yapmışsın ama cevap vermemişsin? Tmm şimdi gördüm cevabını, 👍
  5. H

Nasıl yani oyunu açar mı açmaz mı onu anlamadım? düşük fps' mi verir yani donma kasma falan mı olur? Çok ısınır mı oynarken Pc' im? 1756477894 Nasıl yani açıklar mısın? Hangi bakımdan sıkıntı. Bu arada sistemimi guncelkedigimi notta belirtmiştim ona rağmen mi?
  6. H

Herkese merhaba Battlefield 6' nın sistem gereksinimleri açıklandı, acaba sistemim oyunu oynamaya yeter mi? Kaç FPS alırım ortalama? Çok ısınır mı diye size sistemimi söylesem bana bilgi verir misiniz. çünkü çok anlamıyorum sistemlerden oyunların kaldırıp kaldırmadığından. Sistemim...
  7. H

GTX1650 / RYZEN 5 5500U / 16 GB RAM Sistemli Laptopa Eski GTA 5 Sürümü Önerin

Yani eski sürüm legacy' imi oynamalıyım belirttiğim sistemimde? Ayrıca sistemim şuanki güncel steam sürümündeki Legacy versiyonunu sorunsuz kaldırıyor mu kontrol edip dönüş sağlar mısınız.
  8. H

Yeni Shaman King manga serisi toplam kaç cilt?

Yani bu yeni basılmış seri değil mi? yanlışın yok. Bende 4 cilt var o yüzden sordum.
  9. H

Hangi oyun için dediniz bunu? Birde şu oyunlar için cevaplar mısınız "RDR2, GTA V (enhanced, legacy hangisiyse lütfen belirtin) Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy, A.C Valhalla" oyunlarını sistemim kaldırıyor mu, sizce rahatlıkla oynayabilir miyim? bunlarıda cevaplarsanız sevinirim. Sistemim: (2x8...
  10. H

Yeni Shaman King manga serisi toplam kaç cilt?

Merhaba, 2021 yılında yeniden animesi yapılan shaman king serisinin adaptasyonu olan, yeni yapılmış orijinal manga serisi toplam kaç ciltten oluşuyor ve bizim ülkede bu yeni manga serisinin mangasının güncel olarak kaç adet cildinin çevirisi yapıldı? lütfen bilen arkadaşlar söyleyebilir mi merak...
  11. H

Bu biraz ağır oldu, ama gerçekten bu sistemler hakkında çok bilgisizim mazur gör. Birde mafia old country' ı oynayabilir miyim sistemimde son sorum bu? 😅
  12. H

Yani bu bahsettiğim tüm oyunlarda mı? 1756060361 Hocam cümleni tam anlayamadım bazı kelimeleri karışık yazmışsın. Kısaca bu bahsettiğim oyunları oynayabilir miyim rahatlıkla güncel sürümlerde? Birde GTA enhanced mı yoksa legacy' mı demek istedin onuda tam anlamadım onuda anlatırsan sevinirim.
  13. H

@fearlolevil ve @pcmeraklisi34 son ayrıca belirtmeyi unutmuşum ekstradan 8 GB RAM var (16 GB) oldu birde 1 TB M2 SSD ile değiştirdim depolama alanında sorunum yok sizce güncel oyunları oynatır mı kesin olarak? geçenlerde RoboCop Rogue City indirdim oynarken alev alıyordu cihaz resmen 35-55 arası...
  14. H

Teşekkürler 😎👍🏻 hocam gücenme ama endişeden soruyorum sallamıyorsun değil mi bu söyledikerini? yani sistemimi oyunların güncel sürümüyle kontrol ettin değil mi? hepsini oynayabilirim yani? birde yaşını merak ettim onuda söylersen çok sevinirim (yalansız) 😅👍🏻
  15. H

@mucel Teşekkürler, birde merak ediyorum sistemim güncel sürümdeki cyberpunk 2077' yi, Battlefield 6' yı ve Suicide Squad Kill The Justice league oyunlarını destekliyor mu acaba onuda söylersen memnun olurum, çünkü bu sitede baktığımda desteklemiyor diyor cevaplarsan sevinirim hepsini 😎👍🏻 Buda...
Geri