hergele1321 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Turknet'e Zam Geldi!

Sakın inanma daha ocak ayında 240 tlden yapmıslardı 350 tl yapmıslardı bi de 30 tl indirimle birlikteydi sanırım. Sen şimdi geçersen bi kaç içinde tarifeni en az 400 küsür yapcaklar. Ben mesela şuan gıbırdayım 2 ay önce geçtim 240 tlden şuan 350 yaptılar ama 6 ay sabit fiyat garantisi olduğu...
  2. H

Xiaomi eu rom çağrı bittiğinde titrememe sorunu

Yurtdışı redmi note 10 pro telefonuma dün itibariyla eu rom kurdum ama stock romda olan çağrı bittiğinde titreme özelliği eu romda yok sanırsam bilgilendircek biri var mı acaba benim için güzel bi özellikti
  3. H

bilgisayarıma 5bin teklif geldi kabul ediyimmi yoksa bekliyimmi

Satma niye satıyorsun ki gayet iyi pc
  4. H

Comnet vs Gıbırnet hangisi daha iyi sonuçlar verebilir ?

Millenicom tavsiye etmem fatura 350 tl olmus bence parasını haketmiyor. Bi keresinde internetim gitmisti arıza acmıstım güya gelip yapmıslar ve 300 tl fatura cıkarmıslardı ama asla inanmıyorum gelip yaptıklarına şuan için gıbırnet ile comnet arasında kaldım ama gıbırnet bi tık daha mantıklı gibi...
  5. H

İtopya'dan aldığım sisteme ekran kartı sığmıyor

bu sistemi alcağına 7800xt li sistemler 35k falandı keske o sistemi alsaydın bu sistem asla 40k küsürlük sistem değil
  6. H

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Paraya cok ihtiyacın yoksa kalsın bence 10 yıl boyunca cıkacak konsol oyunlarını rahatlıkla oynatır canavar gibi cihaz güc olarak ps5den de önde
  7. H

Hangisine geçilir?(Netspeed,Millenicom,Turknet?)

Hocam sen sanırsam 229 tl olmadan taahhüt yaptın o yüzden 209 tlden taahhüt yapabildin ben aradıgımda 290 küsüre yapacaklarını söylediler. Senin taahhüt yapmadan önceki faturan ne kadardı acaba?
  8. H

Benim şuan zaten 229.90 o yüzden bana taahhüt yapmazlar sanırsam
  9. H

Taahhütten önce ne kadar ödüyordunuz peki
  10. H

Ben de millenicom kullanıcısıyım 240 tl veriyorum taahhüt yapmak istiyorum dersem taahhütlü yapabilirler mi? Ve aylık kac lira olur acaba?
  11. H

İnceleme Aliexpress'den Data Frog S80 Gamepad İncelemesi

600 tl şuan fiyatı vergiyle 800e geliyor ve bence çok
  12. H

Yardım Starfield premium edition ne kadar eder?

Amd rewardstan gelen starfield premium editionu satmak istiyorum kaca satabilirim acaba?
  13. H

Yardım Teknosadan aldığımız samsung tv kırık çıktı ve iade veya değişim yapılmıyor

Kargonun suçu ozaman kargo da bu suçu üstlenmicektir heralde 1701158659 Bu da diğer bi açı
  14. H

Yardım Teknosadan aldığımız samsung tv kırık çıktı ve iade veya değişim yapılmıyor

Abimin 06.11.2023 de Teknosa üzerinden sipariş ettiği Samsung LS03BG 75" 189 Ekran 4K Ultra UHD QLED Frame TV modelli televizyon 9.11.2023de teslim aldık ve 24ünde kurulum için evimize gelindi ama panel kırık çıktı ve tutanak tutuldu. Aldığımız firma olan Teknosa iade kabul etmiyor ve Samsung da...
Geri