Sakın inanma daha ocak ayında 240 tlden yapmıslardı 350 tl yapmıslardı bi de 30 tl indirimle birlikteydi sanırım. Sen şimdi geçersen bi kaç içinde tarifeni en az 400 küsür yapcaklar. Ben mesela şuan gıbırdayım 2 ay önce geçtim 240 tlden şuan 350 yaptılar ama 6 ay sabit fiyat garantisi olduğu...
Yurtdışı redmi note 10 pro telefonuma dün itibariyla eu rom kurdum ama stock romda olan çağrı bittiğinde titreme özelliği eu romda yok sanırsam bilgilendircek biri var mı acaba benim için güzel bi özellikti
Millenicom tavsiye etmem fatura 350 tl olmus bence parasını haketmiyor. Bi keresinde internetim gitmisti arıza acmıstım güya gelip yapmıslar ve 300 tl fatura cıkarmıslardı ama asla inanmıyorum gelip yaptıklarına şuan için gıbırnet ile comnet arasında kaldım ama gıbırnet bi tık daha mantıklı gibi...
Hocam sen sanırsam 229 tl olmadan taahhüt yaptın o yüzden 209 tlden taahhüt yapabildin ben aradıgımda 290 küsüre yapacaklarını söylediler. Senin taahhüt yapmadan önceki faturan ne kadardı acaba?
Abimin 06.11.2023 de Teknosa üzerinden sipariş ettiği Samsung LS03BG 75" 189 Ekran 4K Ultra UHD QLED Frame TV modelli televizyon 9.11.2023de teslim aldık ve 24ünde kurulum için evimize gelindi ama panel kırık çıktı ve tutanak tutuldu. Aldığımız firma olan Teknosa iade kabul etmiyor ve Samsung da...