herkese_selam isimli üyenin son içerikleri

1. H

PlayStation 5 önerisi

Kral biri ithalatçı garantili diğeri resmi distribütör garantili
  2. H

PlayStation 5 önerisi

Cevap için teşekkürler şu anda aynı ürünü gaming gen tr (resmi distribütör garantili) şekilde 26.979,00 ₺ gibi bir fiyata satıyor dediğim gibi benim için güvenilirlik ve garanti çok daha önemli muhtemelen daha öncede satın alım gerçekleştirdiğim gaming gen den sipariş edeceğim.
  3. H

PlayStation 5 önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/505130/sony-playstation-5-slim-dijital-edition-1tb-oyun-konsolu-beyaz-resmi-distributor-garantili/ Muhtemelen gaming genden alacağım
  4. H

PlayStation 5 önerisi

0 Almak istiyorum. Fiyatından çok güvenilirliği daha önemli mümkünse bir siteden satın alacağım.
  5. H

PlayStation 5 öneriii

Herkese merhabalar. Yakın zamanda PS5 almayı planlıyorum ilk başta normal PS5in Dijital sürümünü almayı düşünüyordum fakat bir kaç video izledikten sonra slimin biraz daha iyi olduğunun çıkarımını yaptım ama şu anda baya bir kararsızım ve müsadenizle size iki sorum var. 1. Sizce PS5 Slim mi...
  6. H

PlayStation 5 önerisi

Herkese merhabalar. Yakın zamanda PS5 almayı planlıyorum ilk başta normal PS5in Dijital sürümünü almayı düşünüyordum fakat bir kaç video izledikten sonra slimin biraz daha iyi olduğunun çıkarımını yaptım ama şu anda baya bir kararsızım ve müsadenizle size iki sorum var. 1. Sizce PS5 Slim mi...
Geri