Heroblade13 isimli üyenin son içerikleri

1. H

PC guc tusuna basinca acilip kapaniyor

Merhaba bilgisayarimdan lol oynarken aniden bilgisayar kapandi ve ne oldugunu anlamadim ardindan guc tusuna bastim ve acilmadi biraz bekledikten sonra arkadan guc kablosunu çikarip taktim ve biraz bekledim guc dugmesine bastim çalıstı ancak yeni bir oyun arattigimda oyunun sonlarina dogru yine...
  2. H

Yardım Ekran Kartı Driver'ı Güncelleyince Minecraft Açılmıyor

Hocam En Son Java Sürümünü Kullanıyorum Öncedende Denedim Sizin İçin Tekrar Bir Baktım you already have the latest java platform in this system yazıyor güncellemeye çalıştığımda yani en son sürümü var şu an
  3. H

Hocam format bile attım sorun gitmedi sadece minecraft launcher'da değil sonoyuncu craftrise gibi özel launcher isteyen serverlardada sorun yaşıyorum tlauncherdan denedim ondada sorun yaşıyorum
  4. H

Merhabalar benim GTX 750 Tİ 4GB ekran kartım var yaşadığım sorun şu; driver sürümü eski olan 522.2 sürümünü kullanınca Minecraft oyunu sorunsuz şekilde çalışıyor ancak Valorant gibi FPS oyunlarında hafif drop bazen uzun giriyor driver'ı en yeni sürümüne yani 577.0 sürümüne güncellediğimde...
  5. H

Yardım Minecraft,Bannerlord Gibi oyunlarda ekran kartı hatası kod 1

Merhabalar Minecraft'a girerken oyun çöktü diyor ve kod 1 hatası veriyor minidump dosyam; https://www.mediafire.com/file/nojcv1h9jcl3dud/hs_err_pid3800.log/file Dosyanın içine girdiğimde sorunun nvogl64.dll hatası verdiğini yani sorunun ekran kartı driverinde oldugunu anladım ancak şöyle bir...
  6. H

PC Ve Pes 4 Aynı Oyunu Oynayabilir Mi?

Merhabalar ETS 2 - FC 24 - FC25 gibi oyunları arkadaşım ps4 ten ben pc den oynuyacağım herhangi bir sorunla karşılaşırmıyız ona göre oyunu almayı düşünüyoruz Özellikle ETS 2 de sıkıntı yaşarmıyız arkadaşım ps 4 konsoldan ben pc den oynuyacağım
  7. H

Mavi Ekran Hatası Alıyorum (Windows 10)

Merhabalar Mavi Ekran Hatası Alıyorum Minidump Dosyalarından Anlayan Biri Yardımcı Olabilir Mi? https://drive.google.com/file/d/1iTxZd7DvQRJwSioCl29o0ODyd-8gIAhk/view?usp=drive_link
  8. H

Yardım Anakart Bios Pili Önerisi Verecek?

merhabalar ben yeni bir bios pili alacağım ancak hangileri kaliteli veyahut hangilerini almalıyım bilmiyorum kasayı açıp bios pilinin fotoğrafını çektim; önerdiğiniz bios pili varsa link atarmısınız
  9. H

Ekran Kartı Önerecek Varmı

Merhaba Hocam Şöyle bir şey Buldumda Nasıldır Acaba...
  10. H

GT740 4GB GDDR5 SORUN YARATIRMI 1686320644 Veya Dediğiniz Gibi Gtx 750 Alsam Şuan Kullandıgım 50 Watt Bi Ekran Kartı GTX 750 60WATT istiyorda
  11. H

Merhabalar Çöp Bilgisayarıma Yeni Bir Ekran Kartı Almak İstiyorum Ve Önerinize İhtiyacım Var Lütfen Bilgisayarı Çöpe At Veya Yeni Bilgisayar Al Gibi Önerilerde Bulunmayın Çok Üzülüyorum Sistemim; Anakart : Fujitsu D3041-A1 PCI EXPRESS 1.0 (2.5GT/s) x16 İşlemci : İntel Xeon x5450 3.00 GHZ LGA...
  12. H

Öneri İşlemci Önerisi Verirmisiniz

Merhabalar Anakartım Fotoğraftaki Ve İşlemcimde Fotoğraftaki Acaba Bunlara Uyugn İşlemci Söyleyebilirmisiniz
  13. H

Bilgisayarım İçin Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Merhabalar Acaba Minecraft,CS:GO vs. Dışında Az Bilinen Ama Güzel Olan Online-Online Olmayan Oyun önerebilir misiniz? Sistemim ; Ekran Kartı : Nvidia Geforce GT9500 1GB DDR2 128 Bit Ekran Kartı İşlemci : Pentium(r) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93 GHZ İşlemci Ram : 4gb DDR3 1333mhz Ram HDD : 300GB HDD...
  14. H

Yardım İşlemci 2.9ghz ama 1.6ghz e düşüyor

nihai performans ayarını bilgisayarım desteklemiyor yüksek performansta kullanıyorum 1659863215 t teşekkür ettim hocam bende sıkıtnı var zannettim
  15. H

Yardım İşlemci 2.9ghz ama 1.6ghz e düşüyor

Merhabalar İşlemcim İntel Pentium e6500 Şöyle Bi Sorunum Var Cpu-z Programını Açtığımda İşlemci Ghz'in 2.9ghz Sabit Olmadığını 1.6ghz'e düşüp tekrar yükseldiğini değişken olduğunu farkettim bunu nasıl düzeltebilirim
Geri