Heroia isimli üyenin son içerikleri

1. Heroia

Otomatik video otomasyonu için yazılım veya eklenti var mı?

Hocam videolar bir site üzerinden izleniyor. tarayıcıdan yani chrome dan siteye girip videoları izliyorum. Her video bittiğinde aynı yere yani videonun ütüne tıklayıp sonrakine geçiyorum.
  2. Heroia

Oynatıcı ayarlarına nasıl erişirim hocam detaylı bilgi verir misin? Pek bilgim yok.
  3. Heroia

yok mu hiç bilgisi olan?
  4. Heroia

İçinde birkaç dakikalık veya 40-50 saniyelik toplam 300 videodan oluşan ve 14 saat süren bir eğitim sertifikasını almam gerekiyor. Videoların arka planda sürekli kendiliğinden devam etmesini istiyorum ama her video bittiğinde bir sonrakine geçmek için ekrana tıklamam gerekiyor. Bunun için...
  5. Heroia

İphone 15 i satıp 2 adet 15 pro almak?

Almanya da ikinci eller uyguna geliyor temiz olanlar galiba bir bakacağım sağol yardımın için
  6. Heroia

Fazlasına bile satarım. 1763628716 sen yurt dışında mısın hocam? Oralarda fiyatlar nasıl 1 tanesini de ordan getirtsem mantıklı olur mu sence?
  7. Heroia

Elimde yurtiçi iphone 15 var henüz 1 sene bile olmadı. Bunu 40-45 k ya satıp biraz para ekleyip iki adet yurt dışı 15 pro alsam ve biri kapandığında diğerine geçsem? Sizce bu mantıklı mı? Hem bir üst modeli hem 2 adet telefonum olmuş olur ne düşünüyorsunuz?
  8. Heroia

Yardım PC Ana ses hiçbir işe yaramıyor

PC de ana sesi kısıyorum ama ne oyunlar ne yt de ne spotify bilgisayarla alakalı hiçbir şeyin sesi azalıp çoğalmıyor sadece 0 yaparsam tamamen kesiliyor onun harici pc nin ana sesi hiçbir işe yaramıyor bunu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?
  9. Heroia

PC de nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Ne kadar eder tahmini hocam?
  10. Heroia

PC de nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Sizce nasıl bir yükseltme yapabilirim? GTX Palit 1660 super AMD Ryzen 5 1600 AF Crucial ballistix 8x2 3200 mhz ram GİGABYTE B450M S2H Anakart Gamegaraj 650 w powersply
  11. Heroia

Bu reçete ile lens alabilir miyim?

Hangisini önerirsin hocam?
  12. Heroia

Teşekkür ediyorum yarın lens alacağım sayenizde 😃
  13. Heroia

Nasıl yani hocam medula optik dediğiniz tam olarak ne?
  14. Heroia

Valla teşekkür ediyorum reis şunu kimse cevapalayamadı kaç gündür
  15. Heroia

Doktora lens almak istediğimi söyledim ve muayene edip bu reçeteyi verdi burda sadece göz numaram yazıyor kontak lens için bu yeterli mi acaba?
Geri