Heronox isimli üyenin son içerikleri

1. H

Bu RAM in markasını söyleyebilirmisiniz?

Hocam cpu-z varsa eğer açıp spd olan kısma girer misiniz. O kısımda model numarası ve dram markası modül üreticisi hakkında bilgiler yazıyor olacaktır onu aratarak bulabilirsiniz.
  2. H

Çözüldü✓ Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4K gaming gecesi alınır mı

Hocam ilk başta kurduktan sonra çalıştırınca banada çok fazla gelmişti. Yakınımda tuttuğum içinde daha da rahatsız ediyordu fakat fanları bios üzerinden kontrol edebiliyor ikili olarak hem alt tarafı hemde ön tarafı bu sayede rpm düşürdüm şu an işlemci fanı ile aynı sese ayarladım hâlâ iyi bir...
  3. H

Youtube video açamama

hayır nvidia kullanıyorum şu an fakat önceden 9700x in içinde igpu kullanırken de bir kere yaşamıştım driverları hepsi güncelledim yine aynı sorunu yaşıyorum.
  4. H

Youtube video açamama

Sistemimden ikinci tarayıcıdan da denesem aynısı oluyor herhangi bir video oynatılamıyor veya youtube music vs de kullanamıyorum bu sırada
  5. H

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Hocam forumda ikinci el piyasalarinda sıfır mediamarkt garantili nova 5 satan vardı yanlış hatırlamıyorsam 3600 e satıyordu isterseniz ona bakabilirsiniz veya sahibinden de vs bulabilirsiniz 4000 e
  6. H

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Hocam önerdiğiniz modeli beğendim fakat yer sıkıntısından dolayı biraz daha kompakt kasa bakmak zorundayım.
  7. H

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Yeni bir bilgisayar topladım,açıkta kurulu olarak kullanıyordum fakat artık masada yer kalmadığından dolayı kasa almak zorundayım. Kasanın genel özelliklerini tercihen ön ve üst panel kısımlarının mesh panel ve toz filtresi olmasını ve panelde çıkışların olabildiğince fazla olmasını type c veya...
  8. H

3-4 bin TL kafa üstü kulaklık önerisi"

@Farway Hocam sizin fikriniz nedir?
  9. H

Hocam o kadar anlatmışsınız çok sağolun. İlk dediğiniz kulaklık dediğiniz kadar rahatsız ediciyse muhtemelen hiç kullanamayacağım bir türdedir çünkü kulaklığı taktığımda en az 3 saat kafamda kalması gerekiyor. 2. kulaklığın incelemesine baktım öneriliyor Aı tarafından da yardım aldığımda oda...
  10. H

Size kullanım olarak ne kolaylık sundu mikrofon kalitesi iyi miydi
  11. H

hocam masada yer var fakat 40 cm falan uzakta kalır en az
  12. H

Merhaba, uzun zamandır bilgisayar da rekabetçi oyunlarda rahatlıkla yer tayin edebileceğim ve mikrofonu iyi olan ve müzik dinlerken vs kaliteyi iyi yansıtabilecek bir kulaklık arıyorum. Önceden denemek için blacksarhk v2X almıştım fakat beğenmedim ve iadesini gerçekleştirdim. Kulaklığı...
  13. H

Youtube video açamama

Merhabalar yeni topladığım sistemimimde ekran kartı taktığımdan beri youtube videolarında ilk açıyorum fakat video başlatmak istediğimde video başlıyor 1sn devam ediyor sonra duruyor bu şekilde bir kaç kere oluyor ya açılıyor yada ben denemeyi bırakıp lanet olsun izlemiyorum diyene kadar devam...
  14. H

Hangi ekran kartını almalıyım

Bu model 21bin tl olmuş alınır dişe düşünüyorum
  15. H

Hangi ekran kartını almalıyım

Hocam geçmişte kısa süreliğine de olsa rx6600 kullanmıştım 2k monitörde gerçekten iyi kötü idare ediyordu fakat zamanla mavi ekranlar bellek sorunları vs yaşamaya başlamıştım. Ekran beyaz çizgiler vs çıkması yine aynı sorunlar yaşanır mı bilemediğimden güvenmek istemiyorum.
Geri