Heronox isimli üyenin son içerikleri

1. H

27 inç Qhd monitör önerisi

Hocam dikkate alıp zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim anlatım bozukluğu yaptığımdan dolayı 10000 lirayı üst bütçe algılamanız muhtemelen bundan dolayı çok özür diliyorum. 10000 lirayı alt bütçe olarak koymak istemiştim bu yüzden kusura bakmayın. O bütçede ise va panel...
  2. H

27 inç Qhd monitör önerisi

Uzun zamandır kullandığım olan monitörümün artık eskimesinden kaynaklı yeni bir monitöre geçeceğim. Bütçeyi aradağım özelliklerden dolayı esnek bir miktar belirlemeye karar verdim en düşük 10000 liradan başlayarak 20000 liraya çıkabilirim fakat buradaki önemli nüans ürünün en azından taksit...
  3. H

Öneri Lancool 207 Kasa İçin Fan Tavsiyeleri

Hocam önerdiğiniz fanlar gerçekten sessizlik için tasarlanmış ve uzun süre işimi görebilecek kalitede ürünler fakat bütçemi göz önüme aldığım zaman önerdiğiniz fandan iki tane alabiliyorum.Sizce gerçekten soğutma konusunda ikili fan yeterli olur mu yoksa gaminggen sitesi üzerinden bu 3'lü fanı...
  4. H

Öneri Lancool 207 Kasa İçin Fan Tavsiyeleri

Merhabalar geçen aylarda topladığım sistemimde lancool 207 kasasını tercih ettim. Kullanımımda kurulu olan fanlar iyi bir hava akışı sunuyor fakat bilgisayarın nispeten sisteme yük bindiren durumlarda kasanın arka tarafında egzoz fanı ve üst fanları olmamasından dolayı sıcak hava birikimi...
  5. H

Bu RAM in markasını söyleyebilirmisiniz?

Hocam cpu-z varsa eğer açıp spd olan kısma girer misiniz. O kısımda model numarası ve dram markası modül üreticisi hakkında bilgiler yazıyor olacaktır onu aratarak bulabilirsiniz.
  6. H

Çözüldü✓ Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4K gaming gecesi alınır mı

Hocam ilk başta kurduktan sonra çalıştırınca banada çok fazla gelmişti. Yakınımda tuttuğum içinde daha da rahatsız ediyordu fakat fanları bios üzerinden kontrol edebiliyor ikili olarak hem alt tarafı hemde ön tarafı bu sayede rpm düşürdüm şu an işlemci fanı ile aynı sese ayarladım hâlâ iyi bir...
  7. H

Youtube video açamama

hayır nvidia kullanıyorum şu an fakat önceden 9700x in içinde igpu kullanırken de bir kere yaşamıştım driverları hepsi güncelledim yine aynı sorunu yaşıyorum.
  8. H

Youtube video açamama

Sistemimden ikinci tarayıcıdan da denesem aynısı oluyor herhangi bir video oynatılamıyor veya youtube music vs de kullanamıyorum bu sırada
  9. H

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Hocam forumda ikinci el piyasalarinda sıfır mediamarkt garantili nova 5 satan vardı yanlış hatırlamıyorsam 3600 e satıyordu isterseniz ona bakabilirsiniz veya sahibinden de vs bulabilirsiniz 4000 e
  10. H

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Hocam önerdiğiniz modeli beğendim fakat yer sıkıntısından dolayı biraz daha kompakt kasa bakmak zorundayım.
  11. H

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Yeni bir bilgisayar topladım,açıkta kurulu olarak kullanıyordum fakat artık masada yer kalmadığından dolayı kasa almak zorundayım. Kasanın genel özelliklerini tercihen ön ve üst panel kısımlarının mesh panel ve toz filtresi olmasını ve panelde çıkışların olabildiğince fazla olmasını type c veya...
  12. H

3-4 bin TL kafa üstü kulaklık önerisi"

@Farway Hocam sizin fikriniz nedir?
  13. H

Hocam o kadar anlatmışsınız çok sağolun. İlk dediğiniz kulaklık dediğiniz kadar rahatsız ediciyse muhtemelen hiç kullanamayacağım bir türdedir çünkü kulaklığı taktığımda en az 3 saat kafamda kalması gerekiyor. 2. kulaklığın incelemesine baktım öneriliyor Aı tarafından da yardım aldığımda oda...
  14. H

Size kullanım olarak ne kolaylık sundu mikrofon kalitesi iyi miydi
  15. H

hocam masada yer var fakat 40 cm falan uzakta kalır en az
Geri