Saat 9.30-17.15 arası aktif işlem saati bu saatler arasında işlem yapman yararına.
Şuan her ay düzenli oluyor. Yararlanabilme kısmına gelirsek ben her ay yararlanabildim ama etrafımda bazı kişiler yararlandığı ayın ertesi ayına üst üste yararlanamadığı oldu. Bende şimdilik sorunsuz gidiyor 6-7...
Arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım. Yapıkredi' nin bu kampanyayı ilk zamanlar Visa kartlar için çıkarmıştı, daha sonradan Mastercard' a döndü. Bundan dolayı riske girip standart Worldcard' ı Visadan dönüştürmek yerine TLCard' ı Visa' dan Mastercard' a dönüştürmek için şubeye gittim başvuru...
5.0 düzgün bir riser bulana kadar 3 ay boyunca Cooler Master V3 kitin içinden çıkan 4.0 ile kullandım. 5.0 elime ulaşınca montajlamadan bir benchmark aldım. Oyun Forza Motorsport 2023 4K Native + Path Tracing açık 5090 ile:
4.0
5.0
4K da bol fps veren multiplayer oyunlarda bile fark yok...
@Hamdi90 Kullanmaya başlamadan önce bios dan PCIE slotun versiyon ayarını Auto' dan manual olarak Gen5' e almayı unutma. Çok nadir de olsa kafası karışıyor Auto olunca ekranlar göz kırpabiliyor. 2 Aydır kullanıyorum dertsiz tasasız bir riser kablo.
Verebilecekleri en güzel versiyonu vermişler. Hatırladığım tarafı ile Xbox versiyonlarda DAC çıkışı olarak 2 adet Type C soketi mevcut. Bir type c soket sadece Xbox'a özel, diğer type c soket ise PC/PS için çoklu port. PC/PS arasındaki geçişi DAC' ın menüsü içerisinden yapıyorsunuz. Kullanım...
Gülmekten gözümden yaş geliyor gece gece. Discord' da öylesine bu konunun linkini yolladım arkadaşlara herkesden sipariş verdiğine dair ekran görüntüsü geldi. Sipariş verecek arkadaşlar "mobil75" kuponunu kullanmayı unutmasın, 1364 TL ye denk geliyor.
Bu stokta olan ürünlerinden geç gelmez. 1-2 iş gününde kargoya verirler.
Evet bir kaç kalem siparişim oldu hem stokta olan ürünlerinden hem de ileri tarihli ürünlerinden. Problem yaşamadım.
Bu fiyatta her hangi bir fırsat yok. 15 Aralık 2025 tarihinde hepsiburada' dan 129.200 TL ye 9 taksit aldım. Gece saat 02:00' da indirime soktular. Düşünen kişiler 6/9 taksit seçeneği ile amazon veya hepsiburada' yı takip edebilir. Amazon' da hiç 130 civarlarına düşmedi uzun zamandır...
2019' da kelepir bir şekilde 2. el satın aldım. Bakımları oring değişimlerini ve kireç temizliğini yaptım 2025 temmuz ayına kadar tepe tepe kullandım. 2. El olarak 5500 TL ye de sattım. Satmasam heralde kıyamet gününe kadar kullanmaya devam edecektim. 2. El olarak bakmanızda da hiç sakınca yok.
Çıkış basıncı yeterli değildir makinenin o yüzden. Bu şartlar altında bu makine ihtiyacını karşılar. Uygun fiyata evladiyelik makine bakıyorsan. Delonghi EC680 veya EC685 bakabilirsin bulunduğun ilde elden teslim alabileceğin.
X modeli ne link paylaşır mısınız?
1767026696
Şimdi buldum ürünün hangisi olduğunu. Basınçlı sepete ait bir espresso makinesiyse işinizi görür. Eğer basınçsız sepet kullanıyorsa büyük ihtimal yeterince ince öğütemeyecektir. Alacağınız aletin inceleme videolarında basınçlı mı basınçsız sepet mi...
Yapamazsınız. 18 gram öğütmek istiyorsanız öğütüm derecesini kesinleştirdikten sonra o öğütüm derecesinde saniye bazlı kaç saniyede 18 gram öğüttüğünü öğrenerek ** saniye öğüt komutu verebilirsiniz. Bu her çekirdek veya kalınlık değiştirdiğinizde değişir. O yüzden ya single dose 18 gram koyup...
Basınçlı sepete ait portafiltreli cihazlara taze kahve öğütmeyi sağlayacak incelikte kahve çeker ama basınçsız portafiltreli ise veya basınçlı portafiltreye sahip cihazınıza basınçsız/dipsiz portafiltre alırsanız temu/aliexpress' den bu cihaz yeteri kadar ince çekemez.
Ya uygun fiyata manuel el...