Hesoyam0101 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Çözüldü✓ Hawk Fab C4 Alınır Mı?

Hocam konuyo hortlatmak ve deneyimlerinizi öğrenmek için yazıyorum 190.90 kg yi koltuktan memmun musunuz bı sorunu var mı?
  2. H

Yardım IPhone 15 promaxmi yoksa Düz 16 mı?

15 pro max kullanıcısı olarak öyle bi hta yapma kardeşim pro modeller her zaman öndedir
  3. H

2 sistem arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Rtx 5070 sistem

Arkadaşlar öncelikle selamlar yarın hazır sistem alam düşüncem var uzun süre sonra nasip olucak inşallah iki sistem arasında kaldım birini özelleştirerek 65 k civarına geliyor diğeri ise 71 bin tl aradaki fiyat farkı biraz bütçemi aşıyor açıkcası o yüzden yardım istiyorum sizden her iki...
  4. H

Ryzen 7 7700 çift fanlı kuletipi yeterli olur mu zoko ice 5

Kardeşim selamlar aldın mı hava soğutucuyu işe yarıyor mu?
  5. H

Sistem tavsiyesi Yardım (Taksitli alıncak) 44-47 k arası

hocam bu zamana kadar nvdia kart kullandım daha mı mantıklı bir seçim olur?
  6. H

Sistem tavsiyesi Yardım (Taksitli alıncak) 44-47 k arası

Selamalr arkaşlar bu üç sistem arasında kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim 1740608033 + Aralarından hangisi en mantıklısıdır uzun süre kafamı ağrıtmaycak bir sistem lazım extra olarak monitör olarak 2 k mı yoksa 1080 p monitör almalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim
  7. H

Çözüldü✓ AMD 7500f rtx 4060 sistem tebilion

Çok iyi olur dostum kendi sistemimi satıcam üstüne para ekleyip alırım onu da bi süre sonra
  8. H

Çözüldü✓ AMD 7500f rtx 4060 sistem tebilion

Arkadaşlar öncelikle selamlar eski sistemimi satıp yeni bir sistem almak istiyorum beni uzun süreler götürebilecek bütçem 25 bin tl yardımcı olabilir misiniz ekran kartı nvdia olarak istiyorum şu sistemi buldum nasıldır ——AMD Ryzen 5 7500F TRAY Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W 32MB 5nm Fansız...
Geri