Ben ölü piksele ve çeşitli sorunlara katlanırım diyorsanız edebilirsiniz. Onun harici servis hizmeti çok kötü adamlar 20 gündür teknik servis göndermiyor. :D
Hocam merhaba, bu'da mı ölü piksel olarak geçiyor? Yukarıdaki siyahımsı ile aynı ancak fotoğraf çekim farkı var açıdan kaynaklı...
Özellikle belirttim yudum, orkide vb. gibi yağlar ara ara indirime giriyor diye. Evet genel olarak sağlık açısından bilindik marka olmalı katılıyorum. :)
Migros TMO'dan çok daha uygun olabiliyor. Petrol ofisi uygulamasından migros için 250/25 TL indirim kodu veriyor + money kampanyası ile ayçiçek yağı kampanyasına katılarak (kampanya yaratarak) +20 tl veya üzeri feedback kazanabiliyorsunuz + banka /kredi kartı kampanyalarını takip ederseniz...
Bilgi için teşekkür ederim.
Kasım 2022'den 28 ocak 2023'e kadar vatan bilgisayar aracılığıyla 3 ürün iade edip iade kuponla yeni ürün satın aldım. Bu şekilde yapmak daha mantıklıydı çünkü fatura yeniden kesiliyordu ve garanti sıfırlanıyordu.
Maalesef 3. üründe'de 2 stuck çıkması ve bilkom'un...
Bu stuck / canlı piksel.
Kanuna göre 1 adet piksel arızası varsa bile iade değişim hakkınız vardır.
6 ay içinde ortaya çıkan arızalar ayıplı ürün kategorisindedir.
Tüketici hakem heyetine şikayette bulunup değişim talep edebilirsiniz.
Merhaba,
Tv marka model: TCL 55c728
Kasım 2022'den bu yana 4 tv iade edildi / değişti ve maalesef yeni gelen üründe'de 2 piksel arızası ve panel kenarında açıklık mevcut.
Aşağıdaki fotoğraflara baktığımızda buna ölü piksel diyebilir miyiz? açıkçası bunu sormak istiyorum.
Aşağı piksel ile...