sağ olun hocam 9070 xt de alınırdı ama dediğim gibi nvidia programlarını + Ray Traycing gibi şeyleri yoğun kullanmamdan dolayı bunu almam daha iyi oldu iyiki de almışım
1773349313
daha önce gördüm de para yetmedi işte :)
hocam gidip gece indiriminden zotac solid 3 fanlı 5070 aldım 33 bin tl ye yani iyiki almışım diyorum çünki RT performansı hakkaten çok çok hoşuma gitti frame scaling sayesinde çok fena fps ler alıyorum 9070 xt yerine iyiki bunu almışım güzel bir kaç güne 2k monitör almayı hedefliyorum çünki bu...
Merhabalar 4060 ekran kartımı upgrade etmek istiyorum ilk başlarda 9070 xt almayı düşündüm çünki 5070 den daha iyi olduğunu biliyorum ama sonradan nvidia almamın gerektiğini farkettim kesinlikler amd ya da nvidia fanboyluğum yok ihtiyacıma göre alıyorum ben hem oyun oynarım hem de render alırım...
aman hocam bilgisayarcıya toplatmayın çok fırsatçılık yapıyorlar eğer bilgisayardan anlayan bi yakınınız eşiniz dostunuz varsa öyle yapmanızı tercih ederim yok ise de donanım arşivinin sistem toplama rehberlerini izleyip öğrenmenizi tavsiye ederim buraya 1 tane video bıraktım
hocam bu bütçede 55k buna vermek saçma olur kendiniz tek tek toplayarak yaparsanız daha mantıklı amd ryzen 7500f işlemci + 9060 xt 16 gb ekran kartı ile toplamanız daha iyi olacaktır eğer istediğiniz fiyat değil ise 2. el temiz parçalar bularak en azından 1-2 tane parçayı yarı fiyatına...