Selam. Bilgisayarımda olan Chrome'un ekranı için fotoğraf indirip kurdum ve bilgisayarımın masaüstü ekranı için bir tane video indirdim, video da olabilir live wallpaper da olabilir, hangisi olduğuna emin değilim. Bir tane kış ve karla ilgili video masaüstünde sürekli hareketli, onu internette...
27 inç monitor boyutu olarak iyi. Rtx 4060lı pc alacağım için 1080p kullanıcam alacağım monitoru çoğunlukla büyük ihtimalle. Monitorun 2k olması sorun değil benim için.
1080p IPC G Sync 27 monitor bulamadım ondan onu alıyorum ve tasarımı onun tasarımına benzeyen monitor istiyom. Yazdığım monitörlerden hangisi iyidir dostum ? Vg27aq3a parlaklığı düşükmüş, ne diyorsun bu konuda ?
Vg27aq3a vs Vg27aq1a hangi monitor daha iyi?
Valorant, asetto corsa, forza horizon, ets 2 ve ets 2 mp, gta 5 ve gta 5 fivem, rdr 2 ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum.
Rtx 4060lı pc için hangi monitor daha iyi ?
Yazdığım monitorler kötü mü ?
Neden riskli ki ?
Ben internet kafede oynamıştım ve 27 inç iyi bence.
1709587264
Yarın sabah monitor almaya gidicem. Bugün monitor önerseydin hoş olurdu. Rahatsız etmek istemiyorum ama.
Kanka sen anlıyosun monitorden sanırım. Ben rtx 4060lı pc alıcam. Monitor bulamıyorum. Nvidia için sadece G Sync monitor uyumluymuş sanırım ve o monitorler çok pahalı. Mesela G Sync compatible, G Sync kadar iyi değilmiş sanırım. Rtx 4060 için 144hz ve ya 144hzden fazla olan IPC 27 inç, maximum...