Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi 360hz 2k monitör arayışım var, fakat benim problemim birden fazla cihazım var(PC, PS5 Pro, Macbook, Switch 2 vb). KVM özelliği olan Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG modelini takip ediyorum ancak bir türlü stok bulamıyorum bu sebeple alternatif olarak...
Dün aldım iPhone 11 den geçtim çağ atlamış gibiyim ama alışamadım tam olarak. Watch 7 + S24 Fe 256 + orijinal kılıf + ekran koruyucu + şarj aleti mediamarktta 31k tuttu sizce iyi mi??
1746867107
Geçerli dün aldım
Selamlar herkese iyi forumlar.
Monitörden sıkıldım yeni eve taşındım bu bahaneyle TV almak istiyorum PS5 sahibiyim hiç tv izleyen biri değilim 55" boyutlarında bir tv önerebilir misiniz?
Samsung 55Q70D modelini beğendim ancak biraz tuzlu geldi bu TV modelini önerirseniz bütçemi zorlayabilirim...
Selamlar arkadaslar,
Laptop'a m2 ssd almayı düşünüyorum fakat içindeki mevcut ssd deki okuma yazma hızları nasıl yeni aldığıma mı kurayım windows'u yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim gibi pek zamandır aklımdaydı heveslendim de ama tecrübesizim nerden başlamalı ve elektro gitar ile başlanır mı? İnternetten öğrenebileceğim Udemy gibi kurslar var mıdır konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Son olarak bu linkteki gitar...