HexFury20 isimli üyenin son içerikleri

1. HexFury20

Ryzen 5 3600 ve 3600X Rekabetçi performansı

bendeki droplar alakasız noktalarda oluyo hatta oyunu ilk açtığımda birkaç round yağ gibi gidiyo. Ramden kaybediyo olabilirsin
  2. HexFury20

rx570e rağmen yüksek ayarlarda 200 altına düşmediyse cs low med arası kurtarır diye baz alabiliriz ama lanet oyunda optimizasyon leş. Eyvallah geri dönüş için
  3. HexFury20

Dostlar 2. el günü kurtarsın diye Ryzen 5 3600 ya da 3600x işlemci düşünüyorum CS2 için. Sadece aktif kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim rekabetçide yeterli oluyo mu monitörüm 180Hz
  4. HexFury20

CS2 DENGESİZ FPS SORUNU

Dostlar bu sistemle CS2'de çok dengesiz FPSler alıyorum. 80 ila 150 arasında gidip geliyor. Ayarları düşürünce FPS de düşüyor. G-Sync açık bir şekilde oynuyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
  5. HexFury20

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Birader ne klavyeymiş 770 sayfa konu mu olur
  6. HexFury20

PBO açınca işlemci çok ısınıyor

Konu sapmasın bu arada. Eğer işlemci gereğinden düşük skor veriyorsa normal şartlarda ya arıza vardır ya da ram uyumsuzluğundan kaynaklanabilir. PBO konusunda da dediğim gibi Snowman m200 yetersiz kalıyor olmalı 1732495407 Kesin sonuç için Cinebench testi yapın. Dediğim gibi CPU-Zde ciddi...
  7. HexFury20

Noktasına kadar aynı kod değerlerine sahip olmaları lazım dual-channel modda çalışması için. Sen direkt farklı çipte olduğunu söyledin iki Ramin 😂
  8. HexFury20

Sorunu zaten biliyormuşsunuz. Bu 2 ram ile nasıl verim alabildiniz hayret ettim gerçekten 😂
  9. HexFury20

4 yıl evvel hazır aldığım Ryzen 5 3500x tabanlı bir sistemde rx550 gibi basit bir ekran kartında bile yırtılmalar oluyordu ve aylarca sorunu çözmekle uğraştım. En sonunda bir dost tavsiyesi ile çekirdek yük değerlerini kontrol ettim ve işlemcide çekirdek arızası olduğunu öğrendim. PCyi bütün...
  10. HexFury20

PBO kapatıp Cinebench testi yapıp referansları kontrol edin. Eğer hala problem var ise stress testinde ya da oyunlarda yük altında çekirdek kullanım yüzdelerini afterburner tarzı uygulamar ile test edin. Eğer tüm çekirdekler arasında oyunbozan bir çekirdek var ise geçmiş olsun
  11. HexFury20

Cinebench ve passmark testi yapmanız referans anlamında daha doğru olur. CPU-Z'in Bench testi çok basit bir algoritma ile hesap yapıyor sapmalar yüksek olabilir
  12. HexFury20

Kesin emin değilim ama hatırladığım kadarıyla m200 9cm fan ile soğutma yapıyor. 3.nesil ryzen işlemcilerde basit OC işlerinde yeterli oluyordu. 5 nesilde yetersiz kalıyor olabilir
  13. HexFury20

İşlemci ekran kartını yeterince besliyorsa PBO ile hiç uğraşmamanızı tavsiye ederim. Problem muhtemelen soğutucudan kaynaklı, fanı 9cm idi sanırsam o yüzden yetersiz kalıyor olabilir
  14. HexFury20

Kullandığınız termal macun ya da soğutucudan kaynaklı olmalı. Snowman M200 OC için yeterli bi soğutucu mu araştırmak lazım, ben de aynı soğutucuyu kullanıyorum
  15. HexFury20

G203 TEN HANGİ KABLOUSUZ MOUSE YE GEÇMEK MANTIKLI

G203e aşina isen direkt g305 al geç, düşünme bile
Geri