Elin az yatkın ise düzeltebilirsin çok basit bir işlem yanlarda vidaları oluyor küçük yıldız onları söküp kapağı çıkartıyorsun elinde oturt yerine geri kapat kapağı
GT502 duruşu bu şekilde yan camı çıkartıp fotoğraf çekmişim bi ara yorumlarda paylaşılan dragos kasada güzel gözüküyor kasa sıfır almana gerek yok eğer sahibinden üzerinden uygun fiyata bulursan gidip elden alabilirsin
Merhaba 2 ay önce sıfır olarak aldığım ps5 cihazımı satmaya karar verdim ne kadara ilana koymalıyım 18 diye düşünüyorum. Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var
CD versiyon değil. KFG var
1- Debriyaj frene basarken gerekli değil ancak dururken kalkarken ve vites değiştirirken debriyajı kullanman gerekiyor
2-Kalkarken debriyaj ve gazı birlikte kullanmak el hafızası ve deneyimle alakalı. Yeni başlayanlar için debriyaj kavrama noktasına gelince gaz vermek ve yavaşça debriyajı...
Yazdığın klavyenin kablosuz olanını kullanıyorum rx red switchli pişman olmayacağın bir klavye tavsiye ederim. Ama Tkl değil %100de olur blue switch olsun diyorsan logitech g512 blue switchli modeli baya iyi hissiyata sahip onuda tavsiye ederim.
Yurt dışı klavyelerde ilgini çekiyorsa onlarada...