heysamed isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Araba kiralama için indirim kodu veren yer var mı?

bildiginiz kod veren uygulama var mı kütahyada yasıyorum 2 3 günlük araç kıralamamız lazım ailecek?
  2. H

Yardım Gtx 1660ti 6gb monster tulpar ekran gidiyor!

Kanka monster de omur boyu bakım vardı gotursem yaparlar mı acaba netice de benden kaynaklı bir sorun degıl bu.
  3. H

doğru dıyorsun kanka da satacagım bunu o yuzden onemlı ya alacak adam boyle almak ıstemez sanırım evet ısınınca sorunsuz kullanabılıyorsun hıc gıtme flan olmuyor sahsen ben oyun oynarken hıc boyle bır durum yasamıyorum hep laptobu ya baslatırken yada agır yukleme ekranlarında oluyor.
  4. H

yok kanka ne garantısı eskı cıhaz bu :D
  5. H

Hocam monitör takınca... taktığım monitörde sorun olmuyor, laptop ekranında sorun devam ederken hdmı ıle bagladıgım monitörde sıkıntısız görüntü alabiliyorum.
  6. H

Hocalarım ekran böyle oyun girişlerinde ve windows yüklenirken gidiyor.. daha sonrasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama.. sebebini anlayamadım acaba yükleme ekranlarında ekran kartına yük bindiği için mi oluyor? bilgi verebilecek olan var mı? her türlü temizliğini yaptım cihazın ekran kartı...
  7. H

🔥İndirim Mavi Markalı Ürünlerde 2. 1 tl

sozde türk markası çoğu marka yabancılardan daha pahalı satıyor böyle olacaksa türk malı flan olmasın aga bu nedir ya
  8. H

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

Nereye kadar boykot yapcanız kanka kullanıp yedıgınız her sey onlara ait bırakın bu ayakları bence... Dünyada ki çoğu büyük marka yahudilere ait zaten ne kadar uzak durabilirsin ki imkansız.
  9. H

🔥İndirim 🔥 Barilla Makarna 29 TL 🔥 Amazon İndirimleri

barıllayı 5 yıldız luks otelde kullanıyoruz bız kanka nesı cop anlamadım :D
  10. H

🔥İndirim GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM BLACK V 6000MHz CL30 19.500tl

sız kafayı mı yedınız kanka bu rakamlara alıyonuz gıdın sahıbınden ıkıncı el alın
  11. Sıfır Gibi Monster 1660Ti - İ7-9750H Gaming Laptop

Satılık Sıfır Gibi Monster 1660Ti - İ7-9750H Gaming Laptop

752 gb m2ssd ve 250 gb sata ssd mevcut tüm yükseltmeleri yaptım ilk günkü temizlikte ne ekranda nede klavyede bir sorun bulamazsınız. Kutusu yok. Dileyene ram ve depolamaları eksiltip satabilirim. Ekran kartı gtx 1660ti 6gb kütahya param güvende guvenılır profıllere olur.
    25,000.00 TRY
  12. Sıfır Gibi Temiz Huawei D15 2022 512GB SSD 8GB RAM R5 5500U

Satılık Sıfır Gibi Temiz Huawei D15 2022 512GB SSD 8GB RAM R5 5500U

sorunu yok param güvende ıle alabilirsiniz. sarjı 4 5 saat gidiyor rahat.
    13,000.00 TRY
  13. H

Polis aradı gittim biz aramadık diyorlar?

insan rahat edemiyor aga acaba bir suca mı karıstım bılmeden dıye normal yani
  14. H

Polis aradı gittim biz aramadık diyorlar?

Beyler beni polis karakolu aradı numara doğru gittim karakola biz aramadık herhangi bir suç veya sikayet yok dediler bu nasıl oluyor anlamadım. babam hatalı park etmıs bugun aracı onun ıcın trafık polısı karakol numarasıyla arayabilir mi?
Geri