Arkadaşlar VG27AQM5A Asus tuf monitör kullanıyorum kutudan çıkan kablo kısa geldiği için başka bi kablo almayı düşünüyorum sizce görüntü kalitesinde bi sorun yasanırmı hangi kabloyu almalıyım en az 2 metre olması lazım
Ne alacağıma karar veremedim kafamda wraith w75 v2 var ama kullananların bi takım şikayetleri olmuş yazılımıda beğenilmemiş
rapid trigger bulunan hot swapli 8k herz destekleyen %75 klavye önerir misiniz?
Bütçe:max 6k
Bu monitörü almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir acaba kullanan varmı yada bu paraya şunu alabilirsin diyeceğiniz daha iyi bi monitör tavsiyeniz varmıdır
https://www.gaming.gen.tr/urun/684732/asus-tuf-gaming-vg27aqm5a-27-inc-300hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Yeni bi sistem topluyorum
Ryzen 7 9700x rtx5070 vs bi sistem olacak ama ram konusunda biraz kararsız kaldım beni hiç yoktan bi 7-8 sene idare etmesini istiyorum sonrasında yükseltmeyle vs uğraşmak istemiyorum sizce 32 gb rammi almalıyım 64 gb mı
Birde 1tb yeterli olurmu sizce yoksa 2tbmı ssd...
Monitör alacağım yalnız biraz araştırdım ve endişelerim arttı ölüpiksel vb. ne alacagım konusunda baya bi kararsızım
Daha çok valo,cs vb oyunlar oynuyorum ıps panel düşünüyorum o sebepten 240-360hz arası 0.3mslerde monitör tavsiyesi verebilirmisiniz mümkünse artısı eksisi varsada belirtirseniz...
Monitör alacağım yalnız biraz araştırdım ve endişelerim arttı ölüpiksel vb. ne alacagım konusunda baya bi kararsızım
Daha çok valo,cs vb oyunlar oynuyorum ıps panel düşünüyorum o sebepten 240-360hz arası 0.3mslerde monitör tavsiyesi verebilirmisiniz mümkünse artısı eksisi varsada belirtirseniz...
Bütçe:90000 civarı üç aşağı beş yukarı olur
Arkadaşlar ilk defa pc topluyorum açıkçası pekde bi bilgim yok kafamda şöyle bi sistem var
Ryzen 7 9700x
Rtx 5070ti
6400mhz 32gb ram
1tb 6000-7000 okuma yazma
Birde sıvı soğutma diye düşündüm ama o konuda kararsızım sizler ne dersiniz ekran kartı...