Kaliteli baya iyi avrupa serveri az ping olabilecek mikrofonsuzda chill takıla bileceğim server arıyorum ekran kartım RX5700XT rahat açar bence her serveri.
Teşekkürler anladım.
1762973054
Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdü :D
1762973105
Birde senin mesajı nasıl cevap olarak...
Arkadaşlar 512GB SSD var D diski sadece oyunlar var diskde başka önemli bir şey yok bios üzerinden denedim orda format seçeneği yokdu bazı anakartlarda var sanırsam, sonra low level format falan denedim onlarda çalışmadı error veriyor locked falan açık uygulama varsa kapat falan daha sonra normal...
Kanka o zaman oyun oynama hevesin yok senin film aç izle sıkılınca şimdiye kadar mükemmel oyunlar var oynamamışsın ben ilk pc aldığımda 1 yıl full oyunlarla hikayeli oyunlarla geçdi 1 saniye sıkılmadım.
Aynısıydı önerim online oyunu sal gündelik en fazla 2 saat falan 1 saatde tut sonraysa Hikayeli oyun bul şimdiye kadar oynamadığın ama ilk başlarda sıkıcı geçmeyen saran oyun bul ki hemen silmeyesin, Ben mesela Kingdom Delivarance 2 başladım 40 saat civarı baya sarıyor eskiden sıkılıyordum şu an...