Hiatix isimli üyenin son içerikleri

1. H

Asus tuf A15 alınır mı?

4050 olan versiyonunu 30k ya aldım bir hafta falan oldu. Denildiği gibi bir ısınma problemi yaşamadım. Ekran kalitesi falan beni tatmin etti. Ha bu para verilir mi bilmiyorum ama benzer fiyatta daha iyisini bulamazsan düşünmeden alabilirsin. 1 2 k daha uyguna loq vardı ama içime sinmedi, tek...
  2. H

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 vs Asus Tuf A15

Beyler selam tufu aldıktan sonra 16 gb ram alıp taktım ancak ayarlardan kullanılabilir ram 23,4 olarak gözüküyordu bugün de 23,3 olmuş bunun sebebi nedir normalde 23,9 civarlarında falan olması gerekmiyor mu
  3. H

Valla hocam saygı duyuyorum da loqların yanına bile yaklaşmam.
  4. H

O indirimi kaçırdım ya ben de o fiyata görmüştüm alacaktım bir gün sonra zamn geldi hocam bu fiyat bandında her cihaz birbirine benzer zaten, birisinin ekranı iyidir birisinin kasası bir diğerinin soğutması ama hemen hemen benzerdir yani bütün halinde her şeyi iyi olsun istersek bu paralara...
  5. H

Açıkçası baya fiyat hesabı yaptım hocam asus 16 gb ram, 1 tb ssd ve bazı kendi alacaklarım ile birlikte 5600 falan taksit tutuyordu nitro da sadece bilgisayarın taksidi 5800 o yüzden biraz da bütçe odaklı ilerledim ama dediğiniz gibi nitroda kafamı en çok karıştıran ve listeme girmesine neden...
  6. H

Asusta da var hocam g-sync
  7. H

Yorumuzun için sağ olun hocam, zaten tuf soğutma konusunda maalesef benzer cihazlara göre çok kötü ancak orada da limit devreye giriyor. Yoksa normal kullanımda o ısınmalarla bu kadar tutamazdı zaten. Nitro serisi cidden soğutmada iyi deniliyor ama nedense bir süre sonra sonra problem olabiliyor...
  8. H

1728797231 Bilgilendirme yaparım hocam teşekkür ediyorum
  9. H

Aldım arkadaşlar bunu bundan da fazla indirimin denk geleceğini pek sanmıyorum yardımcı olan herkese teşekkürler umarım sorunsuz gelir https://amzn.eu/d/9Jdwoo3 1728756795 Mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın bugün aldım a15 modelini
  10. H

Sağ olun hocam
  11. H

Taksitli alacağım nitronun toplam ödemesi şu an çok oluyor benim için
  12. H

Asusu alacağım hocam bugün siparişini verecektim de veremedim yarın vereceğim
  13. H

Hocam içerisindeki ramın özellikleri ne acaba asusu alacağım sanırım ramle beraner sipariş berecepğim
  14. H

Hocam bence indirim beklemeyin yine sizin kararınız tabi çünkü stoklar bitiyor ve azaldıkça diğer satıcılar da yüksek fiyatlı olanlar kalıyor. Alabilecekken almak en mantıklısı aldıktan sonra da bir daha bakmayıp keyfini çıkartmak lazım.
  15. H

ASUS A15 Mi YOKSA ACER NİTRO V15 Mİ

Hocam son durum nedir laptopta önerir misiniz hala, acer nitro 16 ile tuf a15 arasında kaldım
Geri