Merhaba arkadaşlar, bir süredir 1080p ips 200+hz monitör arayışındayım. bundan önce 2 kere Gigabyte gs25fa tecrübem oldu ikisini de çeşitli sorunlarından dolayı iade etmek zorunda kaldım. bütçem maksimum 6000tl. birkaç model buldum bunların arasından veya sizin başka marka model tavsiyelerinizi...
yerine alternatif ne alayım? 200-260hz arası?
[H3 id='AOC+23.8+24G11ZE++MSI+23.8+MAG+242F+bu+iki+model+arasndaym+hangisini+almalym+harici+tavsiyeleriniz+olur+mu']AOC 23.8" 24G11ZE MSI 23.8" MAG 242F bu iki model arasındayım hangisini almalıyım? harici tavsiyeleriniz olur mu?[/H3]
anladım hocam ben toplamaya yeni başlıyorsunuz sandım. piyasa saçma ama aceleniz yoksa takip edin 4e açılan ilanlar oluyor. sıfır içinde gaming gecesini takip etmenizi tavsiye ederim.
hocam konu önüme düştü ben de tecrübelerimi eklemek istedim. Ben de bu monitörü aldım ilk 5 gün sıkıntısız kullandım sonrasında hoparlörü gitti ne ettiysem düzeltemedim. yine birgün kullanırken ekran siyah oldu geldi sesde düzeldi. 1 2 gün de bu şekilde kullandım sonrasında anlık siyah ekrana...