Hienfps isimli üyenin son içerikleri

1. Hienfps

Arabamın bardaklığına ağzına kadar kahve döktüm bişey olur mu

hayır hiçbir şey olmaz fakat orayı güzelce temizleyin olan tişörte olmuş diyelim bir şey olmaz merak etmeyin
  2. Hienfps

Klavyemin ışıkları gitti

teşekkür ederim aklıma gelmemişti şimdi yaptım oldu
  3. Hienfps

Klavyemin ışıkları gitti

razer blackwidow v3 klavyemin ışıkları gitti fn+f9 gibi tuşlarar bastım ve sonra fn+pause bastım ekran kapattı ve tekrar açtı ondan sonra klavyenin ışıkları gitti ne yaparım bildiğiniz bir şey var mı
  4. Hienfps

50-65k bütçe var telefon önerisi

Fiyat performans için diyordum ya hangisi fiyatını direkt hak ediyor diye
  5. Hienfps

50-65k bütçe var telefon önerisi

Beyler fiyat bandı yukarda Apple telefon alıcaz hangisi en iyi bu fiyat aralığına
  6. Hienfps

Yardım Kasa fanlarım durdu nasıl çözerim ?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwi7ramT65CAAxVxBaIDHe7cC6sYABAHGgJsZQ&sig=AOD64_1XiqDERal9Q5Iuz_mKi591SWzISQ&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwipg6OT65CAAxXq87sIHfaoCg8Qww8IiA0&adurl= bu model kasayı kullanıyorum ve arka fanı,üst 2 fanı ve ön 1 fanı durdu nasıl aktif hala getiririm ?
  7. Hienfps

Kasa fanlarım durdu yardım!

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwju0cizuY-AAxUSA4sKHS3DCdUYABADGgJlZg&sig=AOD64_2_7QobXFD3Ucuf1Y-Z0fOXNWoMvA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjc-MGzuY-AAxXtxwIHHVIEDgkQww8IiQ0&adurl= kasam bu arka fanı,üst 2 fanı ve öndeki 1 fanı durdu.Sadece öndeki 2 fanı çalışıyor.Diğerlerini nasıl aktif ederim...
  8. Hienfps

Kasamın fanları durdu yardım!

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwju0cizuY-AAxUSA4sKHS3DCdUYABADGgJlZg&sig=AOD64_2_7QobXFD3Ucuf1Y-Z0fOXNWoMvA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjc-MGzuY-AAxXtxwIHHVIEDgkQww8IiQ0&adurl= kasamda arka fan,üstteki 2 fan ve öndeki 1 fan durdu nasıl aktif hala getiririm bilgisi olan var mı 1689380739...
  9. Hienfps

165 hz monitor için sorum olucak

Aynı şekilde kullanıyorum tek dp yeterli
  10. Hienfps

Haziran 27 Sinden Beri İnternetim Yok

Dostum benimde 1 hafta oldu internetim yok her aradığımda farklı bahanelerle geçiştiriyorlar harbi çok bunaltıcı bugün teknik servisten arkadaş yolladılar adam yaptım dedi kontrol ettik yapmıştı sonra adam gitti ve 5 dakika sonra tekrar gitti ve hala gelmsdi
  11. Hienfps

Türk Telekom rezilliği

1689368943 İyi dedin de 1 haftadır yok bu nasıl bakım her gün 2 defa arıyorum her seferimde farklı bir bahane söylüyorlar
  12. Hienfps

Türk Telekom rezilliği

Tam 1 haftadır internetim yok dün öğle saatlerinde bir tane teknisyen arkadaşı yolladılar teknisyen geldi yaptı her şey gayet güzel derken teknisyen gittikten 5 dakika sonra tekrar gidip gelmeye ve bir daha gelmemeye başladı internet.Durumu böyle olan varsa cevap verirse sevinirim.İSTANBUL/FATİH
  13. Hienfps

Yeni Mousepad önerisi

Hyperx fury s pro iyidir hocam
  14. Hienfps

Çözüldü✓ Logitech G Pro mu Yoksa Cloud 2 mi?

Ne ile karşılaştırdın dostum toplam incelendiğinde mi
  15. Hienfps

Çözüldü✓ Logitech G Pro mu Yoksa Cloud 2 mi?

Logitech g pro kulaklık mı HyperX cloud 2 mi fiyst kalite falan olarak
Geri