hikari isimli üyenin son içerikleri

1. hikari

Hızır sistem de arızalı PSU kablosu çıktı. Ne yapmalıyım?

İnce hesap dan aldığım sistemdeki PSU kablosu arızalı çıktı müşteri hizmetleride ger kargolayın dedi sizce ne yapayım onu beklemeye değer mi yoksa yenisini mi alayım
  2. hikari

Hazır sistemlerde Termal Macun veriliyor mu ?

İntel ekran kartı pek alasım gelmiyor ya o yüzde ya Nvidia yada amd alasım var illa bu olmak zorunda değil 18 19 a da çıkabilirim, ama birazda kendim tek tek topalayasım var
  3. hikari

Peki 17-18 bine önerebileceğin hazır sistem varmı yine montajı kendim yapacam
  4. hikari

Tray işlemci fanlı kutusuz şekilde sistemde satış bu gelirmi acaba
  5. hikari

Merhaba arkadaşlar ben şimdi İncehesap yada teblion dan (fark etmez) hazır sistem almak istiyorum ama bu sistemin montajını kablolamasını kendim yapasım var. Yani işlemci fanı takmak için macun gerekicek yani acaba yanında veriyor larmıdır yoksa kendim mi almam lazım
  6. hikari

İkinci el sistem tavsiye eder misiniz ?

İkinci el ilanda böyle bir sistem buldum sizce özellikleri fiyatı nasıl alınır mı
  7. hikari

Twisted Minds monitör alınır mı ?

Monitor olarak bu modeli seçtim kuzenim de bundan kullanıyor du hoşuma gitti orda sizce iyi mi? yoksa bu fiyata daha uygunu var mı ? Son olarak bunun yerine üstüne ekleyip LG ultragear modelini mi alayım
  8. hikari

rtx 2060 mı gtx 1650 süper mi

Bu monitör nasıl sence benim kuzen de bundan almıştı
  9. hikari

Bütçe kısıtlı zaten sistem 15 bin monitör 3 üstü fazla olur
  10. hikari

Peki bu sisteme önerebileceğin bir monitör var mı. Mesela xiaomi nin a22i modeli gibi veya daha uyguna
  11. hikari

Bütçeyi zaten sonuna kadar zorlamaya çalışıyorum ama işte öğrenci olunca anca bu kadar oluyor (İsmi gören herkes aynı tepkiyi veriyor 😅) 1718275330 Bu sistem olabilirmiş aslında performansı nasıl acaba 1718275782 Öğrenci olunca zor şuan elimde 6k civari para var gelecek ay da bi 12 13 bin...
  12. hikari

Genel olarak bu iki ekran kartı arasında kaldım bunlardan hangisi iyi olur. Ara sıra canlı yayın açmaya iş görecek bir sistem lazım 15-16 k yı geçmezse iyi olur ikinci el sıfır fark etmez
  13. hikari

15-16 k ikinci el sistem

Genel olarak 15 bin üstü olmassa iyi olur fazla üst düzey bir şey istemiyorum. Gtx 1650 nasıldır sizce.
Geri