kral anakartım asus prime b550m-k anakart ben chipsetinden pek iyi anlamam ama bildiğim kadarıyla desteklemesi lazım birde ikinci el çok güvenmiyorum ben kral ya yalan söylemiyeyim ben şimdi
Öncellikle selamlar benim ramım artık piyasada yok nedense bulamadım markası : Kingston Fury Beast 3200Mhz Ddr4 CL16 buna uygun ram var mi acaba ona göre alayım yoksa almayayım ne yaptıysam bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Öncellikle selamlar 1000 ile 2000 arası mikrofon arıyorum sesi gür ve temiz versin yeter ve birde f/p olsun sadece ben zamanında fifine aldım artık istemiyorum başka marka önerebilirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
En son çıkan Samson oyununu epic games'ten aldım bütçem yetti ama sistemim kaldırır mi bir sorayım dedim sizlere?
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x
Anakart: Asus Prime B550m-k
Ram: Kingston Hyperx Beast (8x2) 16gb
Ekran Kartı: Msi Nvidia Geforce Rtx 4060 8GB 128 Bit Gddr6
M2 Ssd: MLD M300 500GB 3300MB...
Resident Evil Requiem İçin Bir Sistem Topladım Ama Bu Sistem İçin Oynanır Mi Bilmiyorum O Yüzden Danışmam Gerekti İşte Sistemim:
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x
Anakart: Asus Prime B550m-k
Ram: Kingston Hyperx Beast (8x2) 16gb
Ekran Kartı: Msi Nvidia Geforce Rtx 4060 8GB 128 Bit Gddr6
Soğutucu: Dark...
valla reis monitörüm full hd yani 1080p 165hz 1ms viewsonic monitor başka monitörler kullanamam çünkü epilepsim var sadece tn ve va panel kullanabilirim
1754421145
ne Troll kral nvidia menüsünün yazıları küçük o bende ki sıkıntı