Steam den aldığım bf1 yaklaşık 50 saatim var şuana kadar sıkıntı yoktu ama oyunu kapatıp açtığımda online olmuyor ea sunucu bağlanmıyor diyor ne YARDIM EDİN AKLIMI KAYBEDECEĞİM. Her şeyi denedim güvenlik duvarı dosya doğrulama ea app yönetici çalıştırma modem reset umarım ban yememişimdir lütfen...
Arkadaşlar selam çok ucuza gelecek bana tanıdıktan alıcam temiz kullanılmış cihaz. Bana yeterli gelir özellikleri. Tek kafama takılan
1- ekran kartı 75 watt (3050 bu arada)
2- HP olması çok fazla şikayet olmamasına rağmen çok fazla öneride yoktu.
Tamamen bana baya uyguna gelecek olmasından...
Hem oyun oynuyor hem de çizim yapıyorum ikisinde de macro işe yarıyor en az 4 macro tuşu olan mouse önerisi lazım bütçe üç aşağı beş yukarı oynayabilir sıkıntı yok...
Gençler laptop da standart hdmı girişi var monitörüm Samsung odyssey G3 144Hz ben hdmı to hdmı ile 144hz alabilirmiyim yoksa herhangi bi dönüştürücü veya hdmı sürümü ne bilgi verirseniz güzel olur.
Taş gibi cihaz bu sana rahat 15 sene yeter sadece bu amaçla kullanacaksan çünkü dükkan da 750Gt li kasa var onunla Cam yapıyorum sıkıntısız gidiyor.
https://app.hb.biz/ovXAq2V6wzYe
Birde buna bakın derim fiyat olarakta daha uygun hemde bizzat kuzenim yazılım ve oyun için kullanıyor daha...
Hocam ben de solid kullanıyorum hp 1050 ti laptop var sıkıntısız çalıştırıyor ben de yükseltmeyi düşünüyorum Asus TUF A 15 e bakabilirsin hocam güzel cihaz sadece 16 gb tam olmasına dikkat et o da minimum daha azı sıkıntı çıkartır AutoCad de