Hilall isimli üyenin son içerikleri

1. Hilall

Eşit Şartlarda Kasa Tercihiniz Siyah Mı Beyaz Mı Olur?

ay öyle bişi mi var bilmiyodum niye uyarı güldüm ayol
  2. Hilall

jfbvçHVBÇSDHVçkshv çkshv çk
  3. Hilall

Yardım işlemciyi nasıl tercih etmeliyim ?

amd ryzen 5 5600 alacağım sıvı soğutma ile kullanacağım için içinden çıkan fana ihtiyacım olmayacak fansız kutusuz ürün almak mantıklı mı? mantıklıysa satın alacak bir site önerir misiniz?
  4. Hilall

mmmm miss misss
  5. Hilall

bir kız olarak beyaz tercih ederim ama gördüğüm üzere erkeklere siyah daha bi cazip geliyo hdsjdyhfajyfdfg
  6. Hilall

Öneri bu ekran kartının performansı nasıldır?

teşekür ederimmm
  7. Hilall

kasam anakartım beyaz bulamazsam yapacak bir şey yok ama varsa öneri alırım
  8. Hilall

ya beyaz bi sistem topluyorum full beyaz olsun diye bunu düşündüm bi öneriniz var mı çok yüksek bir fiyat olmassa
  9. Hilall

henüz yok
  10. Hilall

fiyatı göz önünde buludurmadan sadece performansını değerlendirirmisiniz üründe ısınma olduğunu duydum alırsam amd 5600 ile kullanacağım...
  11. Hilall

Öneri hangi ekran kartını almalıyım? 3070

teşekür ederim yardımınız için bir şeyler oturuyor yavaş yavaş :) 1683995619 bir de şey sorucaktım ürünü avusturyadan alıcaktım yaz sonu türkiyeye dönünce burda kullanacağım herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi
  12. Hilall

aslında ürünü yurt dışından alacağım benim için performansı ve sistemi zorlamayacak bir şey lazım 3070 alırsam monitörü 2K düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
  13. Hilall

ortalama ya tam belli değil çok yüksek olmasın 1683994986 3070 düşünüyorumda hangisi karar veremedim sizinkinin beğenmediğiniz bir yanı var mı yada önereceğiniz bir şey
  14. Hilall

3070 bi ekran kartı önerisinde bulunurmusunuz deneyimi bilgisi olan var mı ryzen 5600 işlemci kullanıcam
  15. Hilall

Öneri bu mouse alınır mı pişman eder mi?

https://www.n11.com/urun/razer-deathadder-essential-rz01-03850200-r3m1-kablolu-optik-oyuncu-mouse-2101250?magaza=cbtxglobal bu mouse nasıl sizce. kaydırma kısmında sararma sorunu yaşayan oldu mu ?
Geri