himmetarda isimli üyenin son içerikleri

1. himmetarda

4070 super sistem tavsiyesi

hocam bu fiyatlara bende çıkmak isttmiyorum aslında bu dediğiniz kıyaslama videosunu da izledim zaten. uzun süredir f/p sistem bekliyorum ama maalesef geçen sene düşen sistemlerin onda biri bu sene düşmüyor. kasım kampanyası bekledim düşmedi aralık dedim düşmedi artık can sıkıcı noktaya geldi...
  2. himmetarda

sizce bu sistem nasıl ? 1735118663 galax markasına bi önyargım var kıramıyorum hem kart tipi olarak hem de marka olarak güvenmiyorum :/
  3. himmetarda

Merhaba arkadaşlar; Uzun süredir laptop kullanıyorum ve uzun yıllardır performans olarakta düşük kalıyor. Artık güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şu an için 4070 superli bir sistem toplama düşüncem var ve biraz marka takıntısı olan bir insanım. Mesela msi ve asus olabilir. Toplayacağım...
  4. himmetarda

Çözüldü✓ Laptop arıza vermeden açılmıyor

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce normal bir şekilde bilgisayarımı kapattım şarj aleti 3lü prize bağlıydı şehir dışına çıktığım için prizi de söktüm yani bir elektrik alma söz konusu değil dün eve geldim ve normal bir şekilde güç tuşuna bastım ama hiçbir şekilde çalışmıyor ne güç ışığı...
  5. himmetarda

Lossless Scaling Fps düşürüyor

sadece videoda gösterilen ayarları mı yaptın ? ekstra bir ayar yaptın mı ?
  6. himmetarda

batman arkham knight'da denedim bugün normalde 30 fps sabit oynuyorum oyunu gayet akıcı bir şekilde fakat uygulamayı açınca 10 20 fpsler e düşüp acayip bir şekilde kasıyor anlayamadım
  7. himmetarda

nvidia geforce açık ondan dolayı yapıyor olabilir mi ? 1720392536 hayır hocam pencerelide açıyorum
  8. himmetarda

hocam demek istediğinizi anladım afterburner fpsi anlam ifade etmiyor orası 40 olsa da oyundaki akıcılık artar 80 fps gibi oynarsın diyorsunuz. fakat siz benim demek istediğimi alamadınız sanırım ben bırakın akıcılığı oyunda hareket edemiyorum normalde açık değilken normal şekilde arada...
  9. himmetarda

hocam mantığı sanal kare yapıp fpsi sistemi daha fazla zorlamadan sanal olarak artırması değil mi ? Videodaki gow örneğinde de normalde fps 40-45 iken uygulama aktif edilince 95'e çıkıyor 20 fps'e düşmüyor. 1720383959 evet hocam özellikle dikkat ettim hatta kendim görüntü kalitesini de boşverip...
  10. himmetarda

Herkese merhaba bugün DA youtube videosundan görerek losseless scaling uygulamasını satın aldım . alırken büyük hevesle aldım çünkü sistemim eskidiği için artık çok eski oyunlarda bile fps problemi yaşıyorum. Sorunum şu uygulamanın vaadettiği şey fpsi neredeyse 2ye katlayacağı fakat ben programı...
Geri