~HİN~ isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Telefon için Şarj Aleti, Kablo ve Powerbank Seçme Rehberi (GÜNCEL) - KULLANICI YORUMLARI EKLENDİ

Teşekkürler hocam Lenovonun stoğu bitmiş başka güvenilir uygun fiyatlı link veya başka böyle önerebiliceğiniz adaptör var mıdır ? Kablolu olması şart değil. Bir de hocam 30 wattlık adaptör ile 45 wattlık adaptör arasında ne kadar fark vardır aradaki fiyata değer mi sizce ?
  2. H

Öneri Telefon için Şarj Aleti, Kablo ve Powerbank Seçme Rehberi (GÜNCEL) - KULLANICI YORUMLARI EKLENDİ

Samsung tab s11 için 45 watt typ c F/P adaptör öneriniz nedir ?
  3. H

Öneri 1-1.5k bandına kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Sorduğunuz kulaklıkta hi-res ve çevresel ses desteği bulunmuyor. Bende kulaklık için araştırma yapıyordum geçen hafta 1400tl ye Baseus bass bp 1 pro aldım sizede önerebilirim. İstediğiniz tüm özellikler mevcut.
  4. H

Direksiyon setine shifter önerisi

Malzeme zaten net daha iyidir hocam ondan demedim. Geçiş hissiyatı bakımından demek istedim.
  5. H

Onun Hall efect olması dışında bi farkı var mı ? 1772125525 LED ışıklı bir modeli var simturun o hoşuma gitti onun için ulaşmaya çalışıyorum da günde 1 kere yanıt veriyolar yoğunlarmış.
  6. H

Sert kemikli vites arıyorum hocam A7 anladığım kadarıyla düz Logitech vitesi gibiymiş.
  7. H

Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar. :)
  8. H

Kral bende vites almayı düşünüyorum da sen hangi vitesi aldın ?
  9. H

Gta 5 online restart hatası

nasıl yani hocam anlamadım? 1771158138 silip baştan mı yüklediniz?
  10. H

Gta 5 online restart hatası

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldunuz mu acaba ?
  11. H

Yardım Gta 5 Enchanted Online Girme Sorunu

1 gün geçti aradan nerdeyse hayla aynı hatayı alıyorum.
  12. H

Yardım Gta 5 Enchanted Online Girme Sorunu

Merhaba, oyunu eskiden Epic Games'ten almıştım bugün Online girmeye çalıştım böyle hata veriyor. Güncelleme gözükmüyor. Oyun dosyalarını doğruladım yeniden başlattım düzelmedi. Mobil veri ile girmeyi de denedim yine olmadı. Sadece story girebiliyorum. Çözümü nedir?
  13. H

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Merhaba vakıfbank world kart ile kampanyaya katılınabiliryor mu?
  14. H

❌İndirim Bitti! Kahve kargo ücretsiz 1 TL

Kahvesi eline ulaşan var mı?
  15. H

Scyrox V8 vs Mchose L7 Ultra

Anladım hocam galiba benim elime a7 ultra daha iyi oturur. Sizce farenin kalite sağlamlık açısından uzun ömürlü olur mu ? Bir de scroll tekerleği nasıl sağlam hissettiriyor mu ? Aldığım mouselar yaklaşık 1 sene sonra scroll tekerleği sorun çıkartıyoda. Scroll ilerde bi sorun çıkartır mı acaba?
Geri