~HİN~ isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Hatalı kısa kod gönderdiniz diyor.
  2. H

Bitti mi yani şimdi kampanya nasıl alacaz gözükmüyor uygulamada
  3. H

Cihaz 5g destekliyor mu?
  4. H

Hatalı kod kullandınız diyor. Uygulamada da bulamadim tam yeri nerde acaba ?
  5. H

Öneri Telefon için Şarj Aleti, Kablo ve Powerbank Seçme Rehberi (GÜNCEL) - KULLANICI YORUMLARI EKLENDİ

Teşekkürler hocam Lenovonun stoğu bitmiş başka güvenilir uygun fiyatlı link veya başka böyle önerebiliceğiniz adaptör var mıdır ? Kablolu olması şart değil. Bir de hocam 30 wattlık adaptör ile 45 wattlık adaptör arasında ne kadar fark vardır aradaki fiyata değer mi sizce ?
  6. H

Öneri Telefon için Şarj Aleti, Kablo ve Powerbank Seçme Rehberi (GÜNCEL) - KULLANICI YORUMLARI EKLENDİ

Samsung tab s11 için 45 watt typ c F/P adaptör öneriniz nedir ?
  7. H

Öneri 1-1.5k bandına kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Sorduğunuz kulaklıkta hi-res ve çevresel ses desteği bulunmuyor. Bende kulaklık için araştırma yapıyordum geçen hafta 1400tl ye Baseus bass bp 1 pro aldım sizede önerebilirim. İstediğiniz tüm özellikler mevcut.
  8. H

Direksiyon setine shifter önerisi

Malzeme zaten net daha iyidir hocam ondan demedim. Geçiş hissiyatı bakımından demek istedim.
  9. H

Onun Hall efect olması dışında bi farkı var mı ? 1772125525 LED ışıklı bir modeli var simturun o hoşuma gitti onun için ulaşmaya çalışıyorum da günde 1 kere yanıt veriyolar yoğunlarmış.
  10. H

Sert kemikli vites arıyorum hocam A7 anladığım kadarıyla düz Logitech vitesi gibiymiş.
  11. H

Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar. :)
  12. H

Kral bende vites almayı düşünüyorum da sen hangi vitesi aldın ?
  13. H

Gta 5 online restart hatası

nasıl yani hocam anlamadım? 1771158138 silip baştan mı yüklediniz?
  14. H

Gta 5 online restart hatası

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldunuz mu acaba ?
  15. H

Yardım Gta 5 Enchanted Online Girme Sorunu

1 gün geçti aradan nerdeyse hayla aynı hatayı alıyorum.
Geri