hiramahkumm isimli üyenin son içerikleri

1. hiramahkumm

Yardım Steam indirimleri oyun önerisi

steam indirimlerinden güzel fiyata forza horizan 5 aldım ama direksiyon seti olmayınca oyunun pek bi keyfi çıkmıyor bende dedim şöyle güzel bir set alayım girdim araştırdım en uygununu ve başlangıç olarak güzel bir seti trendyolda buldum arkaya bi playlist yapıp gazlamak için önümde hiçbir engel...
  2. hiramahkumm

İran'dan Türkiye'ye gaz akışı tamamen kesildi

umarım bu süreç bizim için sıkıntılı bir hal almaz
  3. hiramahkumm

Aldığım kasa ile gelen kasanın özellikleri farklı.

keşke olmasa böyle durumlar o kadar paralar veriliyor
  4. hiramahkumm

Makarna kilo aldırırmı

makarnanın her türlüsü kilo aldırır sadece tam buğday belki aldırmaz
  5. hiramahkumm

Sizdede internet yavas mi

tam internet yüzünden söylenirken bunu görmek... bugün inanılmaz yavaş geliyor bana internet.
  6. hiramahkumm

Bir sene daha YKS'ye çalışmalımıyım?

Eğer ders çalışmaya bir an önce başlamazsan sıkışan zaman ve duygu durumun birbirine karışacak ve psikolojik olarak kötü bir döneme gireceksin.
  7. hiramahkumm

Ülkedeki suçlular için gelistirdiğim fikir nasil

Ülkedeki suç oranını düşürmek aslında bir kaç konuyu iç içe bağlayan bir mesele, yani şöyleki insanlar birden fazla nedenden dolayı suç işleyebilirler. Örnek olarak ekonomik olarak refah seviyesinde olmayan bireylerde suç işleme oranlarında daha yukarılarda olduğu belli bir gerçek. Avrupa...
  8. hiramahkumm

Sanal ilişki sanal arkadaşlıklar

Nedendir bilmiyorum ama sanal arkadaşlıklar konsept bakımından bana çok ürkütücü geliyor. Zaten sanal ilişki konusuna hiç girmiyorum bile, kimsenin böyle bir şey yapmamasını gerektiğini savunuyorum.
  9. hiramahkumm

Sizinde aileniz böylemi

Aileler genelde böyledir başka problemlerini evin çocuğundan çıkarmaya çalışır. Özellikle evin en büyük çocuğundan daha fazla çıkar bu durumlarda.
  10. hiramahkumm

Aspavada gelen ikramlar ikinci el mi

hiç denemedim aspavayı ankaraya yolumun düşmesini bekliyorum.
  11. hiramahkumm

Puff (Elektronik sigara zararları çok mudur)

Ama yinede bir şey olmaz gibi dediğin şey kendi canın bana soracak olursan kullanmamanı öneririm geri dönülemez zararları olabilir
  12. hiramahkumm

Kol saatinde dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir.

Malzeme kalitesi
  13. hiramahkumm

Beton evler neden bu kadar dayaniksizken taştan yapılar bu kadar dayanıklı?

Tamamen yapısal dayanıklılık durumuyla alakalı bir durum.
  14. hiramahkumm

Puff (Elektronik sigara zararları çok mudur)

Bu tarz cihazların kesinlikle çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle gördüğümüz "ciğeri söndü" tarzında haberler oldukça ürkütücü.
Geri