Hirugariyami isimli üyenin son içerikleri

1. Hirugariyami

Çözüldü✓ Oyunlarda donma-mavi ekran sonrası restart problemi

Sorun M.2 SSD deymiş. Kingston Fury rengade 2TB SSD'im bozulmuş. Garantiye gönderdim. Samsung 990 EVO Plus satın aldım sorunsuz kullanıyorum.
  2. Hirugariyami

Şimdilik ekran kartına undervolt yaptım ve sorunsuz kullanıyorum. Ekran kartını alalı 6 ay oldu ama daha önceden böyle bir sorun yoktu. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum o yüzden garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Zaten ekran kartı ana sorumlu da olmayabilir çünkü yaptığım testlerde hiçbir sorun...
  3. Hirugariyami

minidump için galiba mavi ekran oluşması lazım tam bilmiyorum ama bende genelde mavi ekran oluşmadan kapanıyor. Mavi ekran ile kapandığı zamanda minidump oluşmadı ayarları yapmama rağmen. Yeniden deneyeceğim, olursa paylaşırım.
  4. Hirugariyami

Merhabalar, yaklaşık son bir aydır oyunlarda mavi ekran (veya sadece donma ile) sistemim yeniden başlatılıyor. Oyunu açıyorum, bir süre oynadıktan sonra (süre değişiklik gösteriyor: TLOU part 2 de 3-5 dk anca dayanıyor, fc25 bir maç giriyorum ortasında kapanıyor ama bazen daha da uzuyor) donup...
  5. Hirugariyami

PTT yanlış ram yollamış

Xpg nin Gammix D30 3600mhz cl 18 Gammix D10 3000mhz cl 16 modellerini kullanıyorum
  6. Hirugariyami

PTT yanlış ram yollamış

Ben şahsen aynı marka ama cl ve mhz değerleri farklı ramler kullanıyorum. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  7. Hirugariyami

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

keske oyle olsa :) ben bir soru daha soracagim ekran kartinda sıkıntı olabilir mi ?
  8. Hirugariyami

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhaba. Ben rx 570 aldım ama pc ye taktığımda görüntü alamadım. Bilgisayarı açtığımda windows açılma sesi, bildirim sesleri vs. geliyor. Yani bilgisayar açılıyor, ama görüntü gelmiyor. Önceki sistemde görüntü geliyordu. Monitör biraz eski sadece vga girişi var. Bu sebeple hdmi ı vga...
  9. Hirugariyami

Öneri 6-7k civarı laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v14-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82kc0009tx-p-HBCV000008YQB5?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail biraz küçük ama fena değil dediğin oyunları oynatır
  10. Hirugariyami

Yardım Hp 15S-FQ2027NT vs Lenovo V14

Hafızada sıkıntı yaşamam ama düşününce 14" gerçekten çok küçük. Oyun performansı olarak çok fark olur mu bunlar arasında?
  11. Hirugariyami

Oynuyacağım oyunlar ağır oyunlar olmadığı için bunlar yeter ikinci el almak istemiyorum yinede teşekkürler bana göre de Lenovo daha iyi gibi gelmişti galiba onu alacağım
  12. Hirugariyami

Beyler sa. Şu ikisinden hangisini almalıyım? oyun için hangisi daha iyi olur ? https://www.hepsiburada.com/hp-15s-fq2027nt-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2n2m8ea-p-HBCV000003ZZIM?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail...
  13. Hirugariyami

Tarayıcıdan dosya indirilmiyor

Chrome kullanıyorum, herhangi bir dosya indirmeye çalıştığımda "Başarısız - İzinler yetersiz" hatasını alıyorum. Biraz araştırma sonucunda Chrome'un ayarlarından indirme konumunu değiştirdiğimde indirme işlemi başarılı oluyor fakat bilgisayar yeniden başlatıldığında eski ayarlarına dönüyor...
  14. Hirugariyami

windows 10 ekran kaydedici sorunu

bildiğimiz gibi windows 10 da win+alt+r tuşlarıyla ekran kaydedebiliyoruz bende kullanıyorum ama çok yer kaplıyo kaliteyi düşürmeye çalıştım ama hiçbir şey bulamadım. 10 dk lık bir video 1 gb falan tutuyo 5-10 sn video 40-50 mb falan tutuyo benim için çok fazla acaba düzeltebiliyor muyuz lütfen...
Geri