hisamzen isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım İnternet Değiştireceğiz Neye Geçmeliyiz

Türknet önermiyorum arkadaşlar. Eğer alacak varsa sadece internet hız testinde gösteriyor hızını. Youtube da video izlerken bile donuyor çok absürt
  2. H

Yardım İnternet Aboneliğimi Değiştirmek İstiyorum

hocam Türknette güya yüksek hız sunuyor ama siteler açılmıyor ben anlamadım sadece speedtestte çalışıyor bu internetler 1787038332 hangi altyapıyı kullanıyorsunuz hocam superonline mı
  3. H

Yardım İnternet Aboneliğimi Değiştirmek İstiyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, şu an Türknet kullanıcısıyım. Fiyatımı 1 yıl boyunca sabitlemiş 500 TL den kullanıyordum. Fakat son zamanlarda Türknetten gerçekten illellah geldi yani. Genel geçer sorunları zaten biliylorsunuzdur. Trabzon merkezde oturuyorum. Altyapımda 1000 MBPS Türk Telekom...
  4. H

Öneri Tesla Alınır mı Yoksa Fazla mı Abartılıyor ?

1.4 kia stonic kullanıyorum. B sınıfı araçlar arasında en iyisi bence hem görüntü hem genişlik açısından. gidişi de yol tutuşu da iyi. turbosu olmadığı için torku az gelebilir.
  5. H

70 Bin TL Bütce Monster Tulpar Alınır mı Sizce ?

bende abra serisi monster vardı. bozulmayan parçası kalmadı diyebilirim. menteşe ekran ssd batarya touchpad
  6. H

valla bilmiyorum o kadarını, kullanıcısı değilim ben monsterdan soğumuş biri olarak fiyatı baz alarak önerdim o cihazı. alcak olsam lenovo alırım fiyatına bakmadan
  7. H

aradak aradaki fiyat farkını gözün kesti mi hocam
  8. H

Monster tavsiye etmiyorum ayrıca pahalıymış bu attığın...
Geri