Hisoka isimli üyenin son içerikleri

1. Hisoka

Hangi After Effects sürümünü kullanmalıyım?

After effects'in hangi sürümü sorunsuz çalışıyor ? edit yapmak için kullanacağım sorunsuz bir sürüm yüklemek istiyorum.
  2. Hisoka

Fiber internete ne zaman kavuşurum

binalara daha girmediler bina içinde bişey yok sadece bina dışındaki kutu var. direkteki turuncu fiber kablosu bağlanmış kutuda siyah fiber kablosu var sanırım onlar binaların önündeki kutulara çekildi öyle duruyor şu an 1771437032 2025in aralık ayında başlandı altyapı çalışması 2026 şubatın...
  3. Hisoka

Fiber internete ne zaman kavuşurum

04.04.2024 tarihinde türk telekom ekipleri mahalleme gelip fiber internet altyapısı için abonelik / imza topladılar bende abone oldum internet aktifleşince aboneliğim başlayacaktı altyapı çalışmaları falan yapıldı durum fotoğraftakiler gibi altyapı sorgulaması yapıyorum aktifleştirmemişler hala...
  4. Hisoka

Ekran kartı sabitleyici önerisi ?

Bu olayı yeni öğrendim 3 fanlı ekran kartım var (rtx 5070) zamanla eğiliyormuş ağırlığından dolayı bunun için bi ekran kartı tutucu sabitleyiciler varmış öneriniz var mı?
  5. Hisoka

Yardım Vatan mı pckolik mi?

Vatan tabii ki
  6. Hisoka

Havai altyapıyı yeraltı altyapıya nasıl çeviririm

beyler önerisi falan olan varmı açık kapıya başvurdum 2025 yılı içerisinde mahallenizde herhangi bir planlama yapılmamıştır diyor ama konunun başına attığım sslerden sonra kasımın 2. haftası gibi geldiler sadece şu kutuları taktılar gittiler aralığın ilk haftası 2 tane çalışan gördüm üstlerinde...
  7. Hisoka

Gpay ''banka tarafından sistemsel bir hata oluştu '' hatası

arkadaşım papara kapandığı için gpay ye belli bi miktar para yatırdı almak istediği şeyi alamıyor ''banka tarafından sistemsel bir hata oluştu '' diye hata alıyor 17 yaşında hesabı onaylayamıyor da 18 olmadığı için napmalıyız para hesapta kaldı havale yoluyla da başka bi yere atamıyor
  8. Hisoka

Monitör aniden gidiyor ama pc çalışıyor

garanti duruyor giderim mediamarka sorun yok 1762068200 zannetmiyorum bu sene pcyi topladım oyun içinde bile 50-60 derecelerde
  9. Hisoka

Monitör aniden gidiyor ama pc çalışıyor

oyun oynuyorum - video izliyorum farketmiyor son bi 2-3 haftadır belli bi süre kullandıktan sonra monitör aniden gidiyor display port yok diyor bazen de monitör gidiyor klavye gidiyor mouse gidiyor kasada fanlar çalışıyor ram çalışıyor ama pc acılmıyor ben kapatıp açana kadar. ekran kartı rtx...
  10. Hisoka

Yoklama sonrası ne zaman askere giderim ?

ocağın 1 inde yoklama alınacak ve yoklama olduktan sonra ne zaman askere giderim ?
  11. Hisoka

Anladım efendim bende yıllardır uydulu internet kullanıyorum ailem uğraşmak istemedi reşit olunca bende başvurdum hayırlısı heyecanla bekliyorum
  12. Hisoka

Evet ama arıza bildirilmesinw rağmen şikayetler çok var bir türlü gelmediler diye yer altından gelmiyor masraflı olur anlarım ama böyle de hava koşulları falan dışarıda kalan kabloların zarar görme ihtimali var 1761203992 Anladım hocam twşekkür ederim alacağım önerdiğiniz şeyi
  13. Hisoka

Allah korusun reis :D 1761203660 mantıklı evet yapılabilir dediğiniz yer altından gelenle bunun arasında güç farkı falan olur mu daha düşük mbps gösterme ms olma gibi bi ihtimal var mıdır
  14. Hisoka

Bende ondan korkuyorum 😔
  15. Hisoka

Mahallemde internet altyapısı yok uydulu internet kullanıyoruz senenin başında fiber altyapı talepleri için imza topladılar abonelik yaptırdılar bi kaç ay sonra evlerin üstünden kablolar geçirdiler ben yeraltından gelmesini bekliyordum ama havai yapılacak galiba(net bişey söylemediler ama...
Geri