beyler önerisi falan olan varmı açık kapıya başvurdum 2025 yılı içerisinde mahallenizde herhangi bir planlama yapılmamıştır diyor ama konunun başına attığım sslerden sonra kasımın 2. haftası gibi geldiler sadece şu kutuları taktılar gittiler aralığın ilk haftası 2 tane çalışan gördüm üstlerinde...
arkadaşım papara kapandığı için gpay ye belli bi miktar para yatırdı almak istediği şeyi alamıyor ''banka tarafından sistemsel bir hata oluştu '' diye hata alıyor 17 yaşında hesabı onaylayamıyor da 18 olmadığı için napmalıyız para hesapta kaldı havale yoluyla da başka bi yere atamıyor
oyun oynuyorum - video izliyorum farketmiyor son bi 2-3 haftadır belli bi süre kullandıktan sonra monitör aniden gidiyor display port yok diyor bazen de monitör gidiyor klavye gidiyor mouse gidiyor kasada fanlar çalışıyor ram çalışıyor ama pc acılmıyor ben kapatıp açana kadar.
ekran kartı rtx...
Evet ama arıza bildirilmesinw rağmen şikayetler çok var bir türlü gelmediler diye yer altından gelmiyor masraflı olur anlarım ama böyle de hava koşulları falan dışarıda kalan kabloların zarar görme ihtimali var
1761203992
Anladım hocam twşekkür ederim alacağım önerdiğiniz şeyi
Allah korusun reis :D
1761203660
mantıklı evet yapılabilir dediğiniz yer altından gelenle bunun arasında güç farkı falan olur mu daha düşük mbps gösterme ms olma gibi bi ihtimal var mıdır
Mahallemde internet altyapısı yok uydulu internet kullanıyoruz senenin başında fiber altyapı talepleri için imza topladılar abonelik yaptırdılar bi kaç ay sonra evlerin üstünden kablolar geçirdiler ben yeraltından gelmesini bekliyordum ama havai yapılacak galiba(net bişey söylemediler ama...
beyler nasıl bu bu kadar yer kaplıyor ? anormal mi
steamden sadece oyun yüklüyorum ve yüklediğim oyunlar kontrol ettiğim kadarıyla maximum 300gb 350gb nasıl 657gblık bi yer söz konusu olabilir
Telefona ekran koruyucu taktırdım aynı yerden kılıfı da aldım 1 gün sonra hava almıştı üst yerden aynı yere gittim düzeltmeleri için değiştirdiler koruyucu üstten kılıf baskı yapıyordur diye kılıfa biraz uzak yaptılar ilk gün sorun yoktu sonra böyle oldu sorun ne olabilir sağ cebimde taşıyorum...