hitcon52 isimli üyenin son içerikleri

1. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

+++
  2. hitcon52

Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama

xiaomi note11 ultra’dan bilgisayara fotoğraf ve videoları aktarmak bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle de ilk kez yapıyorsan. benim önerim şu: usb kablosu ile bağla, telefonun ekranında “dosya aktarımı” seçeneğini seçtiğinden emin ol. bazen “şarj” modunda kalıyor, dosyalara erişim olmaz...
  3. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

1- taraftsızca yorum yapmama rağmen, ben anlatamıyorum herhalde, bakiye satıcının hesabında minimum 14 gün bekliyor. yani sen o süre içinde bir sorun yaşarsan paran zaten satıcının bakiyesinden karşılanıyor. bu yüzden site direkt olarak paranı koruyor. 2- eğer minimum 2000 satış yapmış...
  4. hitcon52

13 bine rtx3060lı sistem alınabilirmi

abi 13 bin bütçeyle rtx 3060 12gb’li sistem almak bence mümkün, özellikle 1080p oyun için gayet yeterli olur. tabii sistemin diğer parçaları da önemli, işlemci falan iyi olursa tam olur. şu an piyasada i3 12100f + 3060 kombinasyonunu bu fiyatlara bulmak mümkün. ram ve ssd de 16 gb ve en az 500...
  5. hitcon52

Beyaz duman sorununa çözüm

abi beyaz duman genelde motor yağı yanıyor demek oluyor, bu da genellikle motorun piston segmanları, segman kanalları ya da subap keçelerinden kaynaklanabilir. tamirci “egzoza yağ damlıyor” demiş, bu biraz daha teknik bir tabir ama sonuçta motor yağı yanıyor demek. motoru kitleme korkun da...
  6. hitcon52

Çözüldü✓ 5000 TL Monitör Önerisi

abi 5000 TL civarında monitör arıyorsan bence en mantıklısı 24-25 inç arası, ips panel, 144-180 Hz yenileme hızı olan modeller. oyun oynuyorsan 1 ms tepki süresi de önemli tabi. benim göz attığım kadarıyla asus tuf vg249q3r, msi g255f ve lenovo legion r24e modelleri bu fiyat performans...
  7. hitcon52

Gigabyte G25F2 Alınır mı?

gigabyte g25f2 bence fiyat performans açısından gayet iyi bir monitör. 25 inç, 165 hz tazeleme hızı ve 1 ms tepki süresi gibi özellikleri oyuncular için yeterli. ips panel olması da renk ve görüş açıları açısından avantaj sağlıyor. özellikle bu fiyat bandında böyle teknik özellikler zor bulunur.
  8. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Doğancan dostum, itemsatış komisyon alıyor, bu doğru, herkes de bunu biliyor. ama bu demek değil ki “kimse 50 tl için dava açmaz” ya da “site parayı hemen satıcıya verir, alıcıyı korumaz.” işler aslında biraz daha karışık ve çoğu zaman senin lehine düzenlenmiş. site sadece aracı yani satıcıyla...
  9. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

sahibinden üzerinden satış yapınca herkes notere gitmiyor, yüz yüze satan da var, kargo ile gönderen de. orada da dolandırılan binlerce kişi var — google’a yaz, hemen çıkar. yani hiçbir platform %100 güvenli değil. itemsatış gibi platformlar da aynı mantıkla çalışıyor, yani sadece aracı...
  10. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

dediğine katılmıyorum 1760628354 "Itemsatış'ı dava edemiyorsun" diyorsun da, neden dava edesin? Site zaten satıcılarla alıcıyı buluşturan bir pazar yeri. Aynı mantıkla sahibinden.com’dan dolandırılırsan gidip sahibinden’e mi dava açıyorsun? Her önüne gelen satıcıdan ürün alırsan tabii ki...
  11. hitcon52

İtemsatış vs. Hesapcomtr

hocam itemsatış’ı uzun zamandır kullanıyorum, gayet memnunum, hiç sorun yaşamadım, hep içim rahattı, kafam da sakindi. valorant vp falan aldım, kodlar anında geldi, beklemek yok, dert tasa yok, sistem de güzel çalışıyor. fiyatlar uygun, satıcılar da düzgün. bi’ şey alacaksan ilanın altına bi’...
  12. hitcon52

LoL hesap satın alımı için en güvenli site

itemsatış üzerinden daha önceden lol hesabımı satmıştım herhangi bir sorun yaşamadım gayet güvenilir
  13. hitcon52

Steam hesabı nasıl satılır

steam hesabı en kolay itemsatış üzerinden satılır hem satıcı güvende hemde müşteri
  14. hitcon52

Steam hesabı satmak için site önerisi

CS2 hesabı alacaksan Itemsatış’ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Satıcıların profilleri, aldıkları yorumlar ve satış geçmişleri açıkça görülebiliyor. Bu da güvenli alışveriş yapmanı sağlıyor. Ben şimdiye kadar birkaç kez alışveriş yaptım, hiçbir sorun yaşamadım. 1758897179 Sadece cs2 değil...
  15. hitcon52

Öneri Cs hesap alıcam güvenilir site önerisi

CS2 hesabı almayı düşünüyorsan, Itemsatış bu iş için güvenilir ve bilinen bir platform. Satıcıların puanlamaları, yorumları ve geçmiş satışları açık şekilde görünüyor, bu da dolandırılma riskini azaltıyor. Ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum
Geri