hithere isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Bu laptop alınır mı, satıcı güvenilir mi ?

Merhabalar. https://www.amazon.com.tr/dp/B0F2N7Y911?m=A1626SN129Y0IJ&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1# Satıcı test yapma ve herhangi bir parçanın yanlış/hasarlı çıkması durumunda iade alınamayacağını belirtti bu nedenle satın almaktan vazgeçtim. Fiyatının uygun olmasının sebebi...
  2. H

Satıcı güvenilir midir peki çünkü asıl sormak istediğim oydu ?
  3. H

Hocam teşekkürler ama bu arkadaşların özellikleri attığıma kıyasla bir tık geride kalıyor gibi. Son attığınız iki tanesi 16gb ram ama asus tuf olan 32gb ram. HP Victus konusuna gelecek olursak hakkında konuşulanları siz benden daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum yoksa ilk başta çok hoşuma...
  4. H

Hocam bu seriden aynı özellikteki laptopların hepsi 50k ve üstüydü diğer sitelerde gözden kaçırdıklarım olmadıysa. Daha güzel önerileriniz varsa onlara da açığım.
  5. H

Merhabalar, hub4amazon=1# Şöyle bir laptop buldum asus tuf serisinden istediğim özellikleri karşılıyor ve fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun. Lakin yanlış görmediysem satıcının bu ürünle ilgili değerlendirmesi yok ve ürün boyutlarına 1x1x1cm girilmiş ondan da hafif işkillenmedim değil...
  6. H

40k-50k laptop önerisi, bilgisayar müh. + oyun vs.

sağlık olsun diyelim önümüze bakmak lazım atraksiyon yaşamadan aradığım bütçede laptopumu bulayım ben okeyim :)
  7. H

Hocam onu gördüm lakin erazer'a pek ısınamadım açıkçası. Ama fiyatlar gerçekten çok çok ucuzdu o konuya bir şey diyemem tabi ki.
  8. H

Merhabalar başlıkta da görüldüğü üzere üniversite ve oyun için kullanabileceğim bir laptop aramaktayım. Bütçem 40k-50k civarlarında. Bütçede küçük olmak kaydıyla hafif esnemeler yapabilirim. NOT1: Aldıktan sonra takviye SSD uğraşmak istemiyorum. O yüzden sistemin kendisinde 1TB SSD olursa...
Geri