hitmanoski isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sizce Hangi Üniversite Daha İyi ?

Maalesef geçişe izin verilmiyor. Bu yazdıklarımın sıralaması sizce nasıl olmalı
  2. H

1) Ktü Bilgisayar (%30İng) burası kesin ----- fakat devamının sıralamasına karar veremedim sizce devamı nasıl olmalı 2)Ondokuz Mayıs Bilgisayar Türkçe 3) Atatürk Bilgisayar Türkçe 4) Ktü Yazılım (%100 İngilizce Müh Fak.) 5) Ktü Yazılım (Türkçe Teknoloji Fak.)
  3. H

Evet Ktü Bilgisayar 1. tercihim olacak zaten fakat sonrasına karar veremiyorum. Bir de Ktü Yazılım Mühendisliği %100 İngilizce var ana kampüste. Of Teknoloji Kampüsünde de Ktü Yazılım Müh Türkçe var çok kararsız kaldım Kısacası ; 1) Ktü Bilgisayar (%30İng) ----- fakat devamının sıralamasına...
  4. H

Ktü Bilgisayar Müh ilk tercihim hocam. Sonrasına karar veremiyorum. İngilizce konusunda haklısınız kursa vs de gitmeyi düşünüyorum geliştirmek için ama kafama takılan kısım ingilizceyi bölümü okurken öğrenmek ne kadar verimli olur benim için ? Sonuç olarak sadece bölüm dersleri değil matematik...
  5. H

Merhaba herkese. Bilgisayar Programcılığını bölüm birincisi olarak bitirdim. DGS ile ilk 300 e girdim bu sene. Tercihleri yapıyorum da kafam karışık. Tavsiyelerinizi almak istiyorum. Trabzonda oturduğum için 1. tercih olarak Ktü Bilgisayar Müh yazmak istiyorum. Ama sonrasına karar veremedim...
Geri